Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росія збирається дістати з дна моря американський безпілотник
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія збирається дістати з дна моря американський безпілотник

Напередодні його де-факто збив російський винищувач Су-27

15 березня 2023, 16:03
Поділіться публікацією:

Секретар Ради безпеки РФ Патрушев заявляє, що Росія намагатиметься дістати залишки американського безпілотника, що впав у Чорне море. Про це повідомляють "Коментарі" із посиланням на заяву російського високопосадовця.

Росія збирається дістати з дна моря американський безпілотник

Американський безпілотник MQ-9

За його словами, яку цитують російські ЗМІ, ситуація з американським безпілотником підтвердила, на його думку, те, що США безпосередньо беруть участь у бойових діях в Україні.

"Я не знаю, чи зуміємо ми дістати чи ні, але те, що це робити треба... І цим займатимемося обов'язково. Сподіваюся, звичайно, на успіх", — заявив він.

Після інциденту з безпілотником посла Росії у Вашингтоні Анатолія Антонова викликали для пояснень до Держдепартаменту. Посол РФ заявив, що Росія не хоче конфронтації зі Сполученими Штатами і наголосив на необхідності не створювати ситуацій, коли відбуваються ненавмисні зіткнення між країнами. Крім того, російський посол зазначив, що безпілотники США збирають розвідувальні дані, які потім використовує Україна для ударів по Росії. Антонов заявив, що Росія очікує від США "припинення польотів біля російських кордонів".

Американці, у свою чергу, заявили, що літали в нейтральній зоні Чорного моря, яка не належить Росії. Вони мають намір продовжувати польоти.

Українські експерти в цьому інциденті побачили провісника можливого "чорного лебедя", який може запустити ланцюжок непередбачуваних подій.

"Цей інцидент є не що інше, як провісник, або своєрідний анонс, майбутнього "чорного лебедя" (несподівана подія, що різко змінює ситуацію), який рашисти самі собі наполегливо навертають на голову. Цілком зрозуміло, що американці, зокрема, Адміністрація Байдена, використовують його собі на користь", — каже один із експертів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

15 березня 2023, 16:08

Оце буде ляпас США. Демократи США в халепі.


Новини