Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росія збільшила кількість кораблів із "Калібрами" у Чорному морі: до чого готується ворог
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія збільшила кількість кораблів із "Калібрами" у Чорному морі: до чого готується ворог

Країна-агресор продовжує тримати у напрузі мирне населення України, погрожуючи ракетними ударами

24 грудня 2022, 13:20
Поділіться публікацією:

Росія вивела в Чорне море на бойове чергування три кораблі, здатні нести крилаті ракети "Калібр". Їхній загальний залп становить 20 ракет. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Facebook-сторінку ВМС ЗСУ.

Росія збільшила кількість кораблів із "Калібрами" у Чорному морі: до чого готується ворог

Росія збільшила кількість кораблів із "Калібрами" у Чорному морі. Фото: з відкритих джерел

"У Чорному морі на бойовому чергуванні перебувають до 11 ворожих кораблів, з них 3 носії крилатих ракет "Калібр" загальний залп — 20 ракет", — повідомляють ВМС ЗСУ.

Крім того, в Азовському морі Росія продовжує контролювати морські комунікації, утримуючи на бойовому чергуванні до двох кораблів. Водночас у Середземному морі – помічено 9 ворожих кораблів, із них 5 носіїв крилатих ракет "Калібр", їхній загальний залп — 72 ракети.

"За добу, в інтересах РФ прохід Керч-Єнікальською протокою здійснили: до Азовського моря — 30 суден, з них 2 судна рухалися з протоки Босфор; до Чорного моря — 25 суден, з них 10 суден продовжили рух у напрямку протоки Босфор", — повідомили у ВМС.

Читайте також на порталі "Коментарі" — радник глави Офісу президента Михайло Подоляк вважає, що Росія захлинеться у бунтах, коли російська еліта почне дратувати суспільство. Чи згодні з таким твердженням? Що може стати стимулом для таких бунтів? Коли є ймовірність, що порохова діжка під назвою РФ – рвоне? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко здійснить черговий робочий візит до Російської Федерації, де традиційно зустрінеться з Володимиром Путіним. Цього року білоруський та російський диктатори зустрічалися вже вісім разів, причому лише нещодавно відбулася їхня зустріч у Республіці Білорусь (РБ), усі інші рази Лукашенко літав до РФ. Чого очікувати від чергової путінсько-лукашенківської зустрічі у ракурсі російсько-української війни? Журналісти "Коментарів" із цими питаннями звернулися до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини