Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росія заявила про захоплення Іванівське: військовий пояснив ситуацію
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія заявила про захоплення Іванівське: військовий пояснив ситуацію

Український військовий Юрій Федоренко спростував інформацію Росії, яка повідомляла про повне захоплення села Іванівське на сході України.

26 березня 2024, 13:20
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Міноборони РФ заявило 23 березня про захоплення російською армією села Іванівське Донецької області, яке розташоване між містами Бахмут та Часів Яр. На це відреагував український військовий, який заперечив заяви Міністерства оборони Росії.

Росія заявила про захоплення Іванівське: військовий пояснив ситуацію

Карта бойових дій. Фото: Deep State

Комбат ударних БпАК "АХІЛЛЕС" з 92-ї окремої штурмової бригади Юрій Федоренко спростував заяви Росії щодо захоплення села Іванівське.

"Сьогодні говорити про повний контроль Іванівського противником зарано. Оскільки за останні два тижні Сили оборони не віддали противнику жодної позиції", — повідомив Федоренко.

Український військовий наголосив, що на цьому напрямку тривають важкі та виснажливі бої і російська армія активно виконує штурмові дії в спробах захопити українські території. Проте окупанти не мають успіху у своїх спробах.

"Половина Іванівського зараз знаходиться під контролем Сил оборони, інша частина населеного пункту захоплена окупантами. У напрямку Кліщіївки та Андріївки окупанти теж здійснюють ударні штурмові дії. Втім, теж критичного успіху не мають", — наголосив Юрій Федоренко.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Росії назвали велике українське місто, яке хочуть стерти з лиця землі. Російський пропагандист пропонує масово атакувати місто ракетним ударом. Крім того, він заявив, що ці ракети можна взяти з виведеного раніше бойового чергування армії РФ, знявши ядерні боєголовки.

Також "Коментарі" писали, що у Росії та диктатора Володимира Путіна знову з'явилася надія захопити Харків після провального контрнаступу ЗСУ. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини