Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росія завдала «удар помсти»: Міноборони ворога вибрало нетипову тактику
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія завдала «удар помсти»: Міноборони ворога вибрало нетипову тактику

Білоусов, як економіст, вибрав зовсім інші цілі для завдання ударів по Україні

26 серпня 2024, 11:19 comments8867
Поділіться публікацією:

Сьогоднішній ракетний удар по Україні не вкладається у типовий для Росії варіант "удару помсти", відзначив політичний експерт Олександр Кочетков. Він звернув увагу на те, що цей удар не відбувся у неділю, а саме у понеділок – робочий день. При цьому зранку, коли відбувається найбільше навантаження енергетику. При цьому експерт додав, що переважна більшість ударів була саме по енергетичних структурах, а не "урядових будинках та центрах прийняття рішень", як лякали російські пропагандисти.

Росія завдала «удар помсти»: Міноборони ворога вибрало нетипову тактику

Ракетний удар

"Вбачаю в цьому вплив нового російського міністра оборони Андрія Белоусова. Він — економіст, тобто, послідовний і дієвий прагматик. А ще він кінчений фанатик, адепт кремлівського православ’я. Для нього не існує гуманізму, милосердя і чогось подібного, бо він щиро вважає цю війну своїм "священним хрестовим походом", — вважає Кочетков.

Саме тому, на його думку, під керівництвом Білоусова армія агресора буде намагатися за будь-яку ціну зруйнувати нашу енергетику, спровокувати гуманітарну катастрофу і поставити Україну на коліна. Наскільки це вдасться, залежить від кількості сучасних західних систем ППО-ПРО, які надають партнери, та наявності ракет до них, додав експерт.

А ще, підкреслює Кочетков, дії Росії будуть залежати і від того, чи зможуть ЗСУ контратакувати ворожі аеродроми не десятками, а сотнями своїх далекобійних дронів — тільки кількість допоможе нанести дійсно відчутний удар по повітряно-космічних силах агресора та його ракетних комплексах наземного базування.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що 26 серпня Росія здійснила чергову масовану атаку по території України. Як вказує лейтенант та керівник Центру протидії дезінформації Андрій Коваленко, російська тактика ракетних ударів по Україні не змінилась, а головна ціль – енергетика.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини