Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росія завдала 6 ракетних ударів по Запоріжжю – є влучання та загиблі (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія завдала 6 ракетних ударів по Запоріжжю – є влучання та загиблі (ФОТО)

Вже відомо мінімум про двох загиблих

18 жовтня 2023, 08:00
Поділіться публікацією:

Вночі 18 жовтня окупаційні війська завдали 6 ракетних ударів по Запоріжжю, потрапили до багатоповерхівки, є загиблі та поранені. Як повідомляє портал "Коментарі", про це у себе в Telegram повідомив голова Запорізької ОВА Юрій Малашко.

Росія завдала 6 ракетних ударів по Запоріжжю – є влучання та загиблі (ФОТО)

Удар по Запоріжжі. Фото: із відкритих джерел

"Сьогодні вночі, у період часу з 01:33 по 01:48, рашистські терористичні війська завдали 6 ракетних ударів територією міста Запоріжжя. Тип ракет встановлюється. Один із ударів припав на багатоповерховий будинок у центральній частині міста", — написав Юрій Малашко.

Пізніше секретар Запорізької міськради Анатолій Куртєв повідомив у соцмережі повідомив, що відомо про двох загиблих та чотирьох постраждалих. Ще троє людей вважаються зниклими безвісти.

Читайте також на порталі "Коментарі" — міністр фінансів США Джанет Йеллен заявила, що підтримка України, зокрема економічна, залишається "головним пріоритетом" для Штатів та Європи. І є вирішальною у ракурсі підтримки військової битви України проти російського вторгнення. Тим часом, ситуація після 600 днів цього вторгнення складається для України не просто. І ту ж допомогу від західних союзників отримувати все складніше, і росіяни на фронті активізувалися, особливо у районах Авдіївки та Куп'янська. Які очікування у ракурсі підтримки України та ситуації на фронтах? Що слід терміново зробити нашому вищому військово-політичному командуванню ? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло, чи є ризик, що США відмовляться від підтримки України, що може вплинути на ситуацію.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини