Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росія вранці атакувала Запоріжжя: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія вранці атакувала Запоріжжя: подробиці

Мешканці Запоріжжя прокинулися 14 січня під звуки вибухів

14 січня 2023, 08:55
Поділіться публікацією:

Вже традиційно російські війська на свята влаштовують обстріл мирних міст України. Так. Сьогодні вранці на старий Новий рік російські війська вкотре завдали удару по Запоріжжі. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на повідомлення мера міста Анатолія Куртьова.

Росія вранці атакувала Запоріжжя: подробиці

Ракетний удар. Фото: із відкритих джерел

"Вранці ворог знову атакував Запоріжжя. Інформація про вибухи, які чули городяни, наразі уточнюється", — написав градоначальник Запоріжжя.

Куртєв також закликав городян у разі пошкодження будинків повідомляти про це на номери 15-80 (зі стаціонарних) або (061) 787 15 80, (050) 414 15 80, (067) 656 15 80.

Тим часом у місцевих Telegram-каналах публікують відео, де чути сильні вибухи. Ймовірно, вони пов'язані із "прильотами".

Дісталося 14 січня від росіян та харків'янам. Сьогодні вранці російські військові завдали серії ударів по Харкову. Як повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синегубов, у місті було зафіксовано два "прильоти".

Читайте також на порталі "Коментарі" — аналітики Інституту вивчення війни зазначають, що фінансист та засновник ПВК "Вагнер" Євген Пригожин переміг і став ще ближчим до диктатора Путіна.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Верховна Рада конституційною більшістю позбавила мандатів депутатів "ОПЗЖ" Медведчука, Козака, Деркача та Кузьміна. І тут цікавим є не лише сам прецедент позбавлення мандатів народних обранців, а й те, хто за це рішення проголосував. Серед таких виявився один із лідерів забороненої в Україні "ОПЗЖ" Юрій Бойко . Він справно натиснув зелену кнопку за позбавлення депутатського мандату всіх чотирьох своїх колег, про що у Facebook повідомив екс-нардеп Ігор Мосійчук. Про що говорить це голосування? Як пояснити таку поведінку Бойка і не лише? Які перспективи уламків "ОПЗЖ"? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини