Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росія визнала, що не здатна захистити своє ключове місто
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія визнала, що не здатна захистити своє ключове місто

Росія не може захисти свою другу столицю Санкт-Петербург від українських ударів по території РФ.

4 лютого 2024, 08:45 comments2621
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Голова комітету Держдуми РФ з оборони Андрій Картаполов заявив, що Росія не має достатніх засобів протиповітряної оборони, щоб повноцінно захистити малу батьківщину Путіна та другу столиця росіян Санкт-Петербург від атак українських безпілотників. Таким чином російський політик відреагував на чергові удари по Росії.

Росія визнала, що не здатна захистити своє ключове місто

Андрій Картаполов про атаки по території Росії. Фото з відкритих джерел

Андрій Картаполов дав інтерв’ю одному з російських пропагандистських видань "Парламентській газеті" у  якому відреагував на атаку безпілотників по нафтопереробному заводі і нафтовому терміналу у Санкт-Петербурзі. Російські ЗМІ повідомляли, що було збито два безпілотники, уламки яких впали на майданчик заводу "Невський мазут".

"Одна з причин, чому не можна закрити Петербург непробивним щитом ППО, полягає в тому, що для цього доведеться відтягувати сили, наприклад із Царського села, Виборга, інших історичних міст та поселень", — заявив депутат та додав, що на його думку, російські системи ППО працюють "дуже добре".

Минулого року Андрій Картаполов визнав, що російські зони протиповітряної оборони відомі українським військовим і розвідці НАТО, тобто, за його словами "завжди є лазівка", через яку українські безпілотники можуть проникнути в країну.

Нагадаємо, що Санкт-Петербург і Ленінградська область з початку січня двічі ставали мішенню для дронів, що завдали ударів по терміналу "Новатека" на Балтійському морі та завод "Невський мазут" у межах міста.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що президент Фінляндії відреагував на атаку України по російському заводу "Новатек" на узбережжі Фінської затоки.

Також "Коментарі" писали, що у новій декларації стало відомо, скільки грошей має президент Росії Володимир Путін.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини