Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росія вимагає перемовин та здачі інтересів: Данілов заявив про переломний момент у війні
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія вимагає перемовин та здачі інтересів: Данілов заявив про переломний момент у війні

Данілов заявив, що ситуація, яка була у лютому, або ж березні - змінилась

25 листопада 2022, 00:40
Поділіться публікацією:

Росія настоює на  переговорах з Україною і ставить умову здати державні інтереси. Але прийшов переломний момент. Про це заявив секретар РНБО Олексій Данілов, відповідаючи на запитання представників  "24 каналу".

Росія вимагає перемовин та здачі інтересів: Данілов заявив про переломний момент у війні

Олексій Данілов (фото з відкритих джерел)

Як сказав посадовець,  не звертаючи уваги на те, що РФ  визнали  країною –спонсором  тероризму, позиції інституцій лишаються мляві як і було.  

"Я вважаю, що Європа спільно із усім демократичним світом має діяти більш практично, стосовно Росії. Вони вимагають від нас перемовин, вимагають здачі наших державних інтересів, розуміючи, що ми не можемо піти цим шляхом, від слова зовсім", — наголосив  секретар РНБО.

Коментуючи ситуацію далі, Данілов продовжив, що  РФ почала військове вторгнення. Тому  очільник  Кремля Володимир Путін, бажаючи  його закінчити, має  забирати свій мотлох та  повернутись на  український кордон 1991 року. Тоді можливо  почати переговори.

Також секретар  безпекового відомства заявив, що нині не така ситуація, як  у лютому чи березні. Вона змінилась. Зараз  Україна  має величезну допомогу, яку надають партнери.

"Ми будемо виборювати, як свою свободу, так і свободу Європи. Ми на це приречені – така у нас доля",- наголосив Данілов.

Посадовець підсумував, що необхідно  так вирішити питання, аби   діти та онуки українців  не  мали військових конфліктів з РФ,  тут "мусимо поставити крапку",- підсумував  секретар РНБО.

Нагадаємо, що "Коментарі" повідомляли про те, що Данілов відреагував на слова американського генерала про втрати ЗСУ у 100 тисяч осіб. Олексій Данілов прокоментував заяву голови Об'єднаного комітету начальників штабів США, генерала Марка Міллі  про втрати української армії у 100 тисяч убитих та поранених. Секретар РНБО сказав, що ця інформація не зовсім відповідає дійсності. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини