Головна Новини Суспільство Війна з Росією Данілов відреагував на слова американського генерала про втрати ЗСУ у 100 тисяч осіб
commentss НОВИНИ Всі новини

Данілов відреагував на слова американського генерала про втрати ЗСУ у 100 тисяч осіб

Данілов не підтвердив інформацію Міллі про втрати ЗСУ

16 листопада 2022, 22:49 comments2831
Поділіться публікацією:

Олексій Данілов прокоментував заяву голови Об'єднаного комітету начальників штабів США, генерала Марка Міллі  про втрати української армії у 100 тисяч убитих та поранених. Секретар РНБО сказав, що ця інформація не зовсім відповідає дійсності. Про це повідомляють "Коментарі", посилаючись на його інтерв'ю для Радіо НВ.

Данілов відреагував на слова американського генерала про втрати ЗСУ у 100 тисяч осіб

Олексій Данілов (фото з відкритих джерел)

"З боку російського ми підтверджуємо – це 100%. На наш погляд, це не зовсім відповідає дійсності", — заявив Данілов.

Зазначимо, що раніше голова Об'єднаного комітету начальників штабів США генерал Марк Міллі заявив агенству Reuters, що втрати російської армії в Україні перевищили вже 100 тисяч вбитими та пораненими. Відтак, ймовірно, що українські Збройні сили, зазнали таких же втрат.

"Ви бачите понад 100 тисяч російських солдатів убитими та пораненими. Те ж саме, ймовірно, на українській стороні. Багато людських страждань", – сказав американський генерал Міллі.

Окрім цього, Міллі додав, що через війну від 15 до 30 мільйонів громадян України стали біженцями, а 40 тисяч мирних українців загинули.

 Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Залужний відповів на заяву американського генерала Міллі про переговори з РФ. Поки російські війська все ще знаходяться на нашій землі, Україна продовжить боротися і не прийме жодних пропозицій про переговори з РФ. Так український генерал відреагував на слова Міллі, що після звільнення Херсона відкрилося "вікно можливостей" для переговорів з Росією. Відповідну заяву зробив головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний. Валерій Залужний під час телефонних переговорів з головою Об'єднаного комітету начальників штабів США Марком Міллі вкотре нагадав українську позицію та подякував за допомогу, яку США надають Україні.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини