Головна Новини Суспільство Війна з Росією Залужний відповів на заяву американського генерала Міллі про переговори з РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

Залужний відповів на заяву американського генерала Міллі про переговори з РФ

Україна продовжить боротися і не прийме жодних переговорів з РФ, поки росіяни не покинуть українську землю

14 листопада 2022, 22:48 comments1369
Поділіться публікацією:

Поки російські війська все ще знаходяться на нашій землі, Україна продовжить боротися і не прийме жодних пропозицій про переговори з РФ. Так український генерал відреагував на слова Міллі, що після звільнення Херсона відкрилося "вікно можливостей" для переговорів з Росією. Відповідну заяву зробив головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний в Telegram.

Залужний відповів на заяву американського генерала Міллі про переговори з РФ

Валерій Залужний (фото з відкритих джерел)

Валерій Залужний під час телефонних переговорів з головою Об'єднаного комітету начальників штабів США Марком Міллі вкотре нагадав українську позицію та подякував за допомогу, яку США надають Україні.

"Запевнив, що ми боротимемося, поки стане сил. Наша мета — звільнити всю українську землю від російської окупації. Ми не зупинимося на цьому шляху за жодних умов. Українські військові не приймуть жодних переговорів, домовленостей чи компромісних рішень. Умова для переговорів одна — Росія має залишити всі захоплені території", — повідомив Залужний про підсумки переговорів.

Окрім цього, Залужний розповів своєму колезі зі США про першочергові потреби ЗСУ та оперативну ситуацію на фронті.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що розмова Байдена та Сі Цзіньпіна про війну в Україні. На саміті G20 основна увага була прикута до зустрічі президента США Джозефа Байдена та лідера Китайської Народної Республики (КНР) Сі Цзіньпіна. Сьогодні так склалося, що саме ці дві держави сьогодні вершать долю світової геополітики. Україні ж цікава зустріч цих лідерів, оскільки дуже хотілося б, щоб Байдену вдалося знайти необхідні слова і Сі Цзіньпін перестав мовчазно підтримувати агресивну політику Путіна проти України. Все було б набагато простіше, якби не тайванське питання, яке розділяє США та Китай.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/CinCAFU/311
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини