Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росія використовує на війні в Україні зенітні установки 70-річної давності (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія використовує на війні в Україні зенітні установки 70-річної давності (ВІДЕО)

17 жовтня 2022, 23:35
Поділіться публікацією:

РФ дістає  зі  своїх складів  зенітні установки АЗП-57. Відомо, що їх розробили ще у 1950-х роках. Про це повідомляють "Коментарі", посилаючись на Міністерство оборони України у Twitter.

 Росія використовує на війні в Україні зенітні установки 70-річної давності (ВІДЕО)

Зенітна установка АЗП-57 (фото з відкритих джерел)

"Зустріч на перехресті. Поки українська армія освоює IRIS-T, NASAMS, Aspide, терористична держава отримує зі своїх складів зенітні установки 70-річної давності АЗП-57. Україна впевнено крокує в майбутнє. Імперія повертається туди, де їй і місце — в минуле", — написали в оборонному відомстві.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у російському Єйську бомбардувальник упав у дворі житлової багатоповерхівки. У Краснодарському краї російський Су-34 розбився під час тренувального польоту, літак упав у дворі одного з житлових будинків. За даними МНС РФ, внаслідок падіння літака двоє людей загинули, 15 отримали поранення. Пізніше про третього загиблого повідомив віце-губернатор Краснодарського краю Веніамін Кондратьєв. У крайовому оперативному штабі прозвітували про 19 поранених, з яких четверо у тяжкому стані.   Після аварії почалася пожежа — спалахнуло паливо бомбардувальника. Також очевидці повідомляють про звуки вибухів. У Міноборони РФ вже заявили, що причиною інциденту стало спалах одного з двигунів під час зльоту. Льотчик перед падінням встиг катапультуватись.  

Також "Коментарі" інформували про те, що Резніков розповів, чому Росія та Іран вирішили об'єднатися.Після чергової масованої атаки іранськими дронами-камікадзе столиці України має стати очевидним для всього світу, що Росія та Іран об'єднуються, щоб сіяти терор. І весь цивілізований світ має спільно протистояти цьому.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини