Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росія вдарила ракетами по Запоріжжю: в ОП розповіли перші подробиці - є постраждалі
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія вдарила ракетами по Запоріжжю: в ОП розповіли перші подробиці - є постраждалі

Окупанти продовжують обстрілювати мирні міста України

13 липня 2022, 17:07
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Окупанти завдали ракетного удару по місту Запоріжжі. Про це повідомляє заступник керівника Офісу президента Кирило Тимошенко у своєму офіційному Telegram-каналі.

Росія вдарила ракетами по Запоріжжю: в ОП розповіли перші подробиці - є постраждалі

Ракетний удар. Ілюстрація з відкритих джерел

Як стало відомо, сьогодні (13 липня) окупанти запустили ракети містом Запоріжжя. Повідомляється, що ракети потрапили до одного з підприємств міста.

Згідно з попередніми даними, поранення отримали 7 людей.

" Керівник підприємства вивів співробітників у укриття, що, ймовірно, врятувало їхнє життя", — Кирило Тимошенко.

Росія вдарила ракетами по Запоріжжю: в ОП розповіли перші подробиці - є постраждалі - фото 2

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що критикувала "спецоперацію": у РФ чоловік заявив у поліцію на власну дружину: подробиці. У Підмосков'ї чоловік "здав" у поліцію дружину за критику "спецоперації". Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.

Читайте також про те, як Путін готує жителів півдня до "референдуму": ексклюзивні фото. На півдні України окупанти вже почали готувати українців до так званого "референдуму" у вересні. Читайте про це на нашому сайті.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що Кулеба назвав кінцевий пункт на переговорах України та Росії. Мета України – звільнення територій та відновлення повного суверенітету на півдні та сході країни. Докладніше про це читайте у нашій статті.

Також "Коментарі" інформували про те, що чим для Лукашенка закінчиться вступ до війни – чому він панічно боїться рішення Путіна. Лукашенко й надалі готовий допомагати Путіну, аби не вводити свою армію в Україну. Росія хоче повністю втягнути Республіку Білорусь (РБ) у війну проти України не лише через дефіцит живої сили. Докладно про це читайте на нашому веб-сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини