Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росія вдарила ракетами по Сумщині – є «прильоти»: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія вдарила ракетами по Сумщині – є «прильоти»: подробиці

Під ударами опинився Роменський район

17 жовтня 2022, 08:20 comments1460
Поділіться публікацією:

Росія продовжує ракетний терор на всій території України. Сьогодні зранку дісталося прикордонній із РФ Сумської області. Противник атакував об'єкти інфраструктури. Вже відомо, що внаслідок ворожої атаки є цивільні, які зазнали поранень. Точну кількість постраждалих наразі не називають. Як передає портал "Коментарі", про це у Telegram повідомив голова Сумської ОВА Дмитро Живицький.

Росія вдарила ракетами по Сумщині – є «прильоти»: подробиці

Ракета. ФОТО: з відкритих джерел

"Роменський район. Ракетний удар по об'єктах критичної інфраструктури після 5-ї ранку. Є постраждалі", — написав голова Сумщини і додав, що всі деталі будуть пізніше, після уточнення інформації.

Варто зазначити, що Сумську область росіяни постійно тероризують. І дня не минає, щоби до якоїсь із прикордонних громад Сумщини не прилітали російські снаряди, ракети. Ворог постійно провокує українських захисників, які стоять в області.

Читайте на порталі "Коментарі" — сьогодні вранці окупанти , масово використовуючи іранські дрони-камікадзе, атакували Київ. Частину дронів вдалося збити, але все ж таки є "прильоти".

Також видання "Коментарі" повідомляло – російські війська спільного угруповання з Республікою Білорусь (РБ) найближчими днями почнуть прибувати до РБ. Про це повідомив заступник начальника генштабу збройних сил Білорусі з наукової роботи полковник Віктор Тумар. При цьому самопроголошений президент РБ Олександр Лукашенко запевняє, що ніхто не втягує Білорусь у війну проти України. Про що говорять останні заяви та дії офіційного Мінська? Журналісти "Коментарів" із цим питанням звернулися до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

aaaa

17 жовтня 2022, 08:54

СEКС Знaкoмствa в твoем горoде: бeсплатно, анoнимно, пpoсто попpобуй ----- https://7l.ink/goo


Новини