Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росія вдарила по готелю в Краматорську: під завалами іноземні журналісти
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія вдарила по готелю в Краматорську: під завалами іноземні журналісти

Двоє журналістів отримали поранення, а ще один знаходиться під завалами після російського удару по готелю в Краматорську.

25 серпня 2024, 10:10
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Внаслідок ракетного удару по Краматорську поранено двох журналістів, ще один перебуває під завалами, повідомили в Офісу генерального прокурора. Усі троє постраждалих — журналісти, громадяни України, США та Британії.

Росія вдарила по готелю в Краматорську: під завалами іноземні журналісти

Удар по готелю в Краматорську. Фото: Офіс генпрокурора

В ніч на 25 серпня Росія завдала удару по готелю в Краматорську. Першим про напад росіян повідомив голова Донецької ОВА Вадим Філашкін.

"Серед ночі росіяни ударили по Краматорську. Черговою мішенню в місті став готель — наразі відомо про 2 поранених, ще 1 людина перебуває під завалами", — сказав Флашкін.

За його словами крім готелю також пошкоджено багатоповерхівку поблизу. На місці інциденту працюють рятувальники та поліція.

В Офісі генпрокурора надали додаткову інформацію та повідомили, що керівництво Донецької обласної прокуратури розпочало досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни. За даними слідства, 24 серпня 2024 року, о 22:35, російські війська завдали удар, ймовірно, ракетою "Іскандер-М", по Краматорську. 

"Під прицілом окупантів опинився житловий квартал, де на території зруйнованого місцевого готелю дістали тілесні ушкодження двоє журналістів іноземного медіа 38 та 40 років. У них діагностовано мінно-вибухову травму, забій головного мозку, перелом ноги, контузію і різані рани тіла", — повідомили в Офісі генпрокурора.

Також там підтвердили інформацію голови Донецької ОВА, що один з журналістів залишається під завалами.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Зеленський відреагував на удар ракетою КНДР по Київщині.

Також "Коментарі" писали про погрози Росії Польщі, якщо Варшава буде збивати ракети РФ на території України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини