Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росія вдарила по багатоповерхівці у Миколаєві: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія вдарила по багатоповерхівці у Миколаєві: подробиці

Одна з ракет потрапила до багатоповерхівці в Миколаєві, друга - по приватному сектору

27 квітня 2023, 07:20 comments1635
Поділіться публікацією:

Російські війська сьогодні вночі, 27 квітня, обстріляли Миколаїв. Повідомляється, що одна з ворожих ракет потрапила до багатоквартирного будинку. Як повідомляє видання "Коментарі", про це у себе в Telegram повідомив голова Миколаївської ОВА Віталій Кім.

Росія вдарила по багатоповерхівці у Миколаєві: подробиці

Вибух у Миколаєві. Фото: з відкритих джерел

Глава Миколаївщини зазначив, що внаслідок ракетного удару 1 особа загинула, ще 15 отримали поранення різного ступеня тяжкості. Двоє поранених у тяжкому стані.

Спікер Одеської ОВА Сергій Братчук заявив, що попередньо обстріл Миколаєва здійснено "Калібрами".

Усього було два "прильоти". Мер Миколаєва Олександр Сенкевич повідомив, що вже відомо, що одна з ракет потрапила до багатоповерхівки. Ще одна – до приватного будинку. На місце йдуть всі служби. Частина будинків у місті без світла.

Читайте також на порталі "Коментарі" — чому все ж таки відбулися телефонні переговори Володимира Зеленського та Сі Цзіньпіна – які від них очікування. Експерти детально проаналізували ситуацію.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у Вашингтоні представили двопартійний проект резолюції "Про позицію Палати представників щодо умов перемоги України". Такими, на думку авторів, є відновлення міжнародно визнаних кордонів України 1991; післявоєнна інтеграція України до НАТО та інших євроатлантичних інститутів; виплата РФ репарацій України; допомога світової спільноти у відновленні нашій країні; притягнення російського керівництва до відповідальності за загарбницьку війну. Що означає така резолюція? Видання "Коментарі" із цим питанням звернулося до експертів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини