Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росія стягнула під Роботине тисячі елітних десантників: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія стягнула під Роботине тисячі елітних десантників: подробиці

Російське командування намагається відновити Повітряно-десантні війська для наступальних операцій

18 вересня 2023, 19:05
Поділіться публікацією:

Росія впродовж останніх двох тижнів, ймовірно, посилила 58-му загальновійськову армію додатковими Повітряно-десантними підрозділами на Оріхівському напрямку, повідомили у Міністерстві оборони Великобританії.

Росія стягнула під Роботине тисячі елітних десантників: подробиці

Росія перекидає десантників під Роботине (ілюстративне фото з відкритих джерел)

 У повідомленні йдеться, що  загалом щонайменше п'ять полків ПДВ зі складу 7-ї та 76-ї дивізій, можливо, наразі стягнули за кілька кілометрів від прифронтового села Роботине, яке нещодавно Україна повернула під свій контроль.

 Близько 10 000 елітних десантників. Семе таку кількість може налічувати у повному складі це угрупування. Але майже усі підрозділи, ймовірно, дуже недоукомплектовані, відзначили у Міноборони Британії.

Ймовірно, керівництво ПДВ вважатиме поточну ситуацію зовсім незадовільною.

Варто зазначити, що на протягом усієї війни командування РФ намагалося відновити Повітряно-десантні війська як важливу ударну силу для своїх наступальних операцій. Під Роботиним десантників використовують як піхоту, щоб посилити перевантажені сухопутні війська.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Буданов назвав три основні цілі для атаки дронів по території Росії. Очільник Головного управління розвідки (ГУР) Кирило Буданов назвав основну мету атак українських дронів по російських територіях. Кирило Буданов пояснює, що основна мета українських ударів безпілотниками по Росії має на меті "вивести їх з зони комфорту". Разом з цим очільник ГУР назвав три основні цілі для дронів.

Крім головної мети знищення російського військового арсеналу Буданов вказує і другорядну. За його словами це психологічна складова, яка має на меті посіяти паніку серед росіян та порушити економічні процеси на території РФ.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини