Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росія стягнула під Бахмут 52 тисячі військових: у ЗСУ розповіли, що відбувається
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія стягнула під Бахмут 52 тисячі військових: у ЗСУ розповіли, що відбувається

Росія на східному напрямку загалом зібрала близько 150 тисяч окупантів і тисячі одиниць техніки

17 вересня 2023, 21:10 comments1397
Поділіться публікацією:

Країна-загарбниця  РФ  на Бахмутському напрямку зібрала 52 тисячі  військових  і  чимало військової техніки. Тільки на східних рубежах  зібрано 150 тисяч російських окупантів  і тисячі одиниць техніки. Втрати загарбників в 7-8 разів більші, ніж  української армії, це  суперечить правилам  військової логіки та науки. Про це  сказав представник Східного угруповання Збройних сил України  Ілля Євлаш.

Росія стягнула під Бахмут 52 тисячі військових: у ЗСУ розповіли, що відбувається

Росія стягнула під Бахмут багато військових (фото з відкритих джерел)

Зокрема, виступаючи під час ефіру всеукраїнського телемарафону UA Разом, Євлаш  повідомив, що загарбники з РФ сконцентрували значне угрупування  в районі Бахмуту.

"52 тисячі особового складу і близько 274 танків вони там утримують. Більше тисячі броньованих машин, також 150 артилерійських систем і трохи більше 120 систем реактивного залпового вогню", — наголосив  військовослужбовець.

Як стверджує Ілля Євлаш,  на східних рубежах в російських  загарбників 150 тисяч військ і тисячі одиниць військової техніки.

"Також вони тримають досить багато своєї техніки. Близько тисячі танків, близько 3 тисяч бойових броньованих машин, тисячу артилерійських систем і 600 систем РСЗВ. Досить велике угруповання", — зазначив військовий.

Ще представник ЗСУ   підсумував, що втрати  російського окупаційного війська в 7-8 разів  більше, як в українській армії, і це "суперечить будь-якій військовій логіці і науці".

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Путін пояснив, чому російські солдати йдуть на війну в УкраїнуПрезидент Росії Володимир Путін вважає, що російські солдати йдуть на війну через патріотичні почуття та в інтересах РФ. Однак наголосив, що військові отримують вищі зарплати для участі у війні в Україні.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини