Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росія спромоглася окупувати ще 2 села: подробиці від DeepState про ситуацію на фронті
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія спромоглася окупувати ще 2 села: подробиці від DeepState про ситуацію на фронті

У проекті DeepState кажуть, що Росія взяла Керамік та Новокалинове

1 травня 2024, 10:32 comments3162
Поділіться публікацією:

Країна-агресор станом на 1 травня змогла захопити ще два села в боях за Донецьку область, водночас окупанти втратили пильність на схід від Ямполівки – там українські захисники відновили свої позиції. Як повідомляє портал "Коментарі", про це заявляє аналітичний проект DeepState.

Росія спромоглася окупувати ще 2 села: подробиці від DeepState про ситуацію на фронті

Російські військові. Фото: з відкритих джерел

Військові оглядачі кажуть, що Росія взяла Керамік та Новокалинове.

"Сили Оборони відновили позиції на схід від Ямполівки. Ворог захопив Керамік та Новокалинове, а також просунувся біля Новоолександрівки та в Урожайному", – йдеться у повідомленні.

У той же час DeepState зазначає, що ситуація у Роботино уточнюється.

При цьому важливо уточнити, що такі дані є неофіційною інформацією. Генштаб ЗСУ про втрату Кераміка та Новокалинівки не повідомляв.

Читайте також на порталі "Коментарі" — за даними Інституту вивчення війни (ISW), низка американських чиновників відновила обговорення ідеї "заморозити" лінії розмежування там, де вони є, пояснюючи, що останнього масштабного пакету військової допомоги Україні від США навряд чи вистачить для звільнення всіх окупованих територій РФ. А видання "Financial Times" не виключає, що Адміністрація Джо Байдена може вимагати від Києва результатів на полі бою, щоб виправдати перед листопадовими виборами допомогу ЗСУ. Ситуація на фронті, тим часом, погіршується для нас, що визнав головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, акцентуючи увагу також на тому, що росіяни атакують об'єкти енергетичної інфраструктури. Експерти проаналізували для порталу "Коментарі" те, що відбувається зараз і може статися в найближчому майбутньому на фронтах російсько-української війни.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини