Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росія сьогодні-завтра планує чергову масовану атаку на Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія сьогодні-завтра планує чергову масовану атаку на Україну

За інформацією джерел з Головного управління розвідки Міноборони, 22 або 23 грудня готує ракетний обстріл

22 грудня 2022, 16:55 comments3035
Поділіться публікацією:

Як повідомляє "Українська правда", джерела у розвідці вказують, що Росія залучить до удару всі наявні в її збройних силах носії крилатих ракет з дальністю від 500 км і більше, пишуть "Коментарі". Найімовірніше ракетна атака може бути 22 чи 23 грудня.

Росія сьогодні-завтра планує чергову масовану атаку на Україну

Планується випустити не менше 67 крилатих ракет

Всього планується випустити не менше 67 крилатих ракет. Наступної доби після удару не виключається застосування ударних безпілотників.

Як розповіли у розвідці, Російська Федерація збирається використати не менше чотирьох "Іскандерів", від восьми до 14 літаків Ту-95МС, близько трьох носіїв РК "Калібр" і до трьох літаків Ту-22М3.

Разом з тим, за наявною інформацією спецслужб Міністерства оборони, Севастопольський морський порт в тимчасово окупованому Криму обмежив територію пересування будь-яких кораблів і літальних апаратів з 23 по 27 грудня через проведення ракетних стрільб. Цілком реально, що якраз у ці дні й можлива атака на Україну.

Як йшлося в "Коментарях", попередній масований ракетний обстріл Росія вчинила 16 грудня. Тоді окупанти випустили 74 ракети. Окупанти застосували максимальний ресурс з метою виснаження протиповітряної оборони України. Країна-агресорка застосувала стратегічну авіацію з різних боків, а також вивели на чергування ракетоносій, якого не було вранці.
Читайте також на порталі "Коментарі" — у США розповіли, чи вже почав Іран постачати ракети до РосіїУ Білому домі заявили, що Вашингтону точно відомо про дискусії щодо потенційної передачі балістичних ракет. Росії дуже важливо поповнити запаси далекобійних ракет, яких після масованого обстрілу України у Кремля залишилося мало.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини