Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росія сильно уповільнила темпи наступу на Україну: у розвідці дізналися причину
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія сильно уповільнила темпи наступу на Україну: у розвідці дізналися причину

Кирило Буданов заінтригував, що до кінця серпня є ще певний час, і ситуація для Росії може ще погіршитися.

24 серпня 2022, 17:52 comments2291
Поділіться публікацією:

Через виснаження своїх ресурсів російське військо більше не здатне проводити наступальну операцію в Україні, як у перші місяці повномасштабного вторгнення. Як передає видання "Коментарі", про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону розповів начальник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов.

Росія сильно уповільнила темпи наступу на Україну: у розвідці дізналися причину

Кирило Буданов. Фото: УП

Глава ГУР зазначив, що уповільнення темпів наступу Росії дуже помітне. Головною причиною є значне виснаження ресурсної бази країни-агресора, яка також не безмежна.

Кирило Буданов зазначив, що іншим фактором, що впливає на здатність російської армії атакувати та йти на штурм, є морально-психологічний стан усередині війська окупантів, який на дуже низькому рівні.

Головний розвідник додав, що знищення техніки супротивника в анексованому Криму змусило задуматися керівництво РФ. Росіяни почали розуміти, що їхня армія не така вже й сильна і що їхня розпіарена система ППО не здатна захистити контрольовану територію.

Буданов зазначив, що за півроку повномасштабної війни в Україні багатьом у світі стало ясно, що Росія має точно не другу і навіть не четверту за потужністю армію у світі.                                                                                                                   

Також читайте на порталі "Коментарі" — Джо Байден оголосив про рекордну військову допомогу Україні в День Незалежності.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Сергій Шойгу розповів, чому Росія почала гальмувати свою "спецоперацію" в Україні. Міністр оборони РФ запевняє, що все йже за планом.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини