Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росія почала стрімкий наступ на важливе українське місто: військовий повідомив про важку ситуацію
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія почала стрімкий наступ на важливе українське місто: військовий повідомив про важку ситуацію

Військовий розповів, що окупанти майже місяць ведуть активний наступ на цій ділянці фронті.

22 липня 2024, 21:10 comments8156
Поділіться публікацією:

 Командир взводу 95-ї окремої десантно-штурмової бригади Збройних сил України Станіслав Краснов повідомив, що на Торецькому напрямку ведуться важкі бої. За його словами, окупанти активно наступають на цій ділянці фронту вже приблизно місяць, намагаючись прорвати оборону ЗСУ в районі багатоповерхової забудови в Північному.

Росія почала стрімкий наступ на важливе українське місто: військовий повідомив про важку ситуацію

Наступ РФ на Торецьк (фото з відкритих джерел)

Краснов зазначив, що бої тривають в районі населених пунктів Залізне, Північне та Південне. Особливо інтенсивні бої відбуваються зі сторони Шумів, де окупанти зосередили свої зусилля на багатоповерховій забудові в районі Північного. Ця місцевість є змішаною: частково складається з лісових насаджень, приватного сектора та багатоповерхової забудови. Саме тут проходить лінія оборони, і тут відбуваються постійні піхотні та стрілецькі бої.

"Особливо з боку Шумів вони наступають і вперлись в багатоповерхову забудову в районі Північного, там ведуть зараз найзапекліші бої. Там місцевість змішана: є частково насадження, ліс, є приватний сектор та багатоповерхова забудівля. І там зараз проходить лінія оборони, йдуть постійні піхотні та стрілкові бої", — розповів Краснов в ефірі КИЇВ24.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, кого активно залучають росіяни на окупованих територіяхНаразі в Україні дислоковано понад 30 тисяч співробітників Росгвардії. Більшість особового складу Росгвардії займається охороною тилу, і лише кілька підрозділів беруть участь у боях на передовий. Про це йдеться в оновленому зведенні Міністерства оборони Великобританії у X (Twitter). 

Британська розвідка зазначає, що головний бойовий підрозділ Росгвардії, 116-а бригада спеціального призначення, швидше за все, складається з трьох полків військ, які мають доступ до танків, бойових машин піхоти та артилерії.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/kyivtv/67912

Новини