Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росія побудувала військову базу на півночі Криму - OSINT-аналітик
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія побудувала військову базу на півночі Криму - OSINT-аналітик

Росія розбудовує нові військові об'єкти на тимчасово окупованих територіях, включно з анексованим Кримом

5 лютого 2023, 15:43
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

OSINT-аналітик Брейді Афрік на основі супутникових знімків, стверджує, що зміг виявити нещодавно збудовану військову базу росіян на півночі анексованого РФ Криму. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Twitter військового аналітика.

Росія побудувала військову базу на півночі Криму - OSINT-аналітик

Росія збудувала військову базу в Криму. Фото з відкритих джерел

Військовий аналітик, що провів розвідку на основі відкритих джерел, зокрема супутникових знімків Брейді Афрік стверджує, що виявив нещодавно збудовано військову базу, яка належить росіянам. На проаналізованих знімках Брейдлі стверджує, що видно майданчик для гелікоптерів, укріплений периметр з обох боків, а також транспортні сполучення.

У коментарях OSINT-аналітик надав точні координати розташування військової бази — 46.0807, 34.8133. Згідно з цими даними росіяни збудували військові укріплення в Генічеському районі, Херсонської області.

Переглянути супутниковий знімок з аналізом військового аналітика можна нижче:

Росія побудувала військову базу на півночі Криму - OSINT-аналітик - фото 2

Користувачі Twitter під дописом Брейді Афріка почали писати, що це майбутня ціль українських сил, а також чекають на те, коли по базі вдарять з HIMARS.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що західні політики намагаються заплутати президента Росії Володимира Путіна постійно стверджуючи, що в Україну не потраплять винищувачі. Видання DW проаналізувало заяви президента США та українських аналітиків і прийшло до висновку, що Україна зможе отримати необхідну військову зброю.

Також "Коментарі" писали про звіт Інститут вивчення війни, аналітики якого вказали на місто, на яке росіяни, ймовірно, не будуть нападати російські війська.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини