Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росія пішла на штурм одразу на трьох напрямках – чим відповіли ЗСУ
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія пішла на штурм одразу на трьох напрямках – чим відповіли ЗСУ

Російські окупанти відступили, зокрема, у напрямку Пасіка – Долина та Піски – Первомайське

25 серпня 2022, 08:24 comments1004
Поділіться публікацією:

Противник пішов у масовану атаку на населені пункти на Слов'янському, Бахмутському та Авдіївському напрямках. Штурм росіян виявився невдалим. Ворог зазнав втрат і відійшов. Як передає видання "Коментарі", про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє Генштаб ЗСУ.

Росія пішла на штурм одразу на трьох напрямках – чим відповіли ЗСУ

Російські війська. Фото: з відкритих джерел

У зведенні зазначається, що на Волинському, Поліському та Сіверському напрямках Росія не робила жодних рухів, що насторожували. Обстановка неспокійна, але контрольована ЗСУ.

Водночас на Харківському напрямку, як і раніше, неспокійно. Противник намагається задіяти все – від танків, бойових машин до ствольної та реактивної артилерії.

Тим часом, на Слов'янському напрямку під вогневий вплив ствольної та реактивної артилерії потрапили райони населених пунктів Велика Камишеваха, Нова Дмитрівка та Бражківка. Ворог вів штурмові дії у напрямку Пасіка – Долина, успіху не мав, відійшов.

На Краматорському напрямку зафіксовано обстріл з танків, ствольної артилерії та РСЗВ біля спірного, Івано-Дар'ївки, Званівки, Серебрянки та Сіверська.

На Бахмутському напрямку обстрілів з боку противника зазнали райони населених пунктів Бахмут, Соледар, Весела Долина, Майорськ, Шуми, Зайцеве, Білогорівка, Кодема та Яківна.

"Ворог задіяв авіацію для ударів поблизу Соледара та Зайцево. Безуспішно намагався вести наступ у напрямку Травневе – Кодема", — повідомили у Генштабі.

На Авдіївському напрямку противник завдав вогневої поразки районам Покровська, Нетайлового, Первомайського, Орлівки, Водяного, Новобахмутівки, Шумов і Нью-Йорка. Ворожа авіація діяла біля Мар'їнки, Красногорівки та Невельського.

"Противник намагався вести наступ у напрямку Піски – Первомайське, успіху не мав, відійшов", — йдеться у повідомленні.

Тим часом, на Новопавлівському напрямку ворог здійснював обстріли з танків та артилерії різних типів поблизу Павлівки, Єлизаветівки, Костянтинівки, Вугледара, Володимирівки, Новомихайлівки, Новоукраїнки та Великої Новосілки. Для завдання ударів ворог також задіяв авіацію біля Володимирівки, Вугледара та Павлівки.

На Запорізькому напрямку противник обстріляв позиції наших військ у районах населених пунктів Камишеваха, Гуляйпільське, Червоне, Чарівне, Времівка, Оріхів, Щербаки, Залізничне, Новосілка, Бурлацької, Вільне Поле, Шевченка та Новоданилівка. Наніс авіаудари неподалік Орєхова, Гуляйпольського та Щербакова.

На Південнобузькому напрямку окупанти здійснювали обстріли наших позицій та цивільної інфраструктури з танків, ствольної та реактивної артилерії вздовж лінії бойового зіткнення. Нанесли авіаудар у районі населеного пункту Біла Криниця.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Росія дуже уповільнила темпи наступу на Україну: в українській розвідці дізналися причину.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини