Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росія підвезла до Токмака нові крематорії: що відбувається на Запорізькому напрямку
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія підвезла до Токмака нові крематорії: що відбувається на Запорізькому напрямку

У Бердянську, наприклад, знищено генерала окупантів і керівництво ОМОНу, який прибув до міста

13 липня 2023, 11:45
Поділіться публікацією:

Через втрати росіян, які стрімко зросли, окупанти привезли до передмістя Токмака Запорізької області два нових крематорії. У окупантів за останні дні контрнаступу ЗСУ значно збільшилася кількість 200-х. Як повідомляє портал "Коментарі", про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону розповів мер Мелітополя Іван Федоров.

Росія підвезла до Токмака нові крематорії: що відбувається на Запорізькому напрямку

Російські війська. Фото: з відкритих джерел

Мер зазначив, що на окупованих територіях Запорізької області все частіше трапляється "бавовна", отже, збільшуються втрати у ворога.

"Сморід навколо Токмака стоїть такий, що ворог вже не може це ігнорувати", — заявив Федоров.

За його словами, окупанти не забирають своїх "200", тому "підігнали крематорії, щоб приховати свої втрати на Запорізькій лінії фронту".

Федоров розповів, що останніми днями на окупованих територіях Запорізької області багато "бавовни" — знищуються ворожі склади боєприпасів, місця скупчення російських військових. При цьому розповів, що у Бердянську було знищено російського генерала.

"Два дні тому в одному з готелів на узбережжі Азовського моря, де проживав, за попередньою інформацією, один із генералів рашистської армії "щось трапилося" і більше цей генерал не зможе керувати своїм військом проти нашої армії", — зазначив Федоров.

За його словами, після того, як туди ж приїхав спеціальний підрозділ Росгвардії "ОМОН", знову "щось сталося" і ще керівництво ОМОНу не зможе більше керувати своїм особовим складом.

Читайте також на порталі "Коментарі" — українські наступальні дії тривають уже понад місяць. Зіткнувшись із масою перешкод, неспішно, але неухильно ЗСУ просуваються вперед. Що можна сказати про ситуацію на полях битв (військових і не лише), про дипломатичну та інформаційну складову нашого контрнаступу на даний момент? Портал "Коментарі" із цим питанням звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини