Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росія перевела війну на іншу стадію
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія перевела війну на іншу стадію

Путін б’є по цивільних та не військових об’єктах в Україні, тому ЄС погодився надати танки та іншу військову техніку.

27 січня 2023, 14:40
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Росія почала новий етап війни проти України, військові РФ здійснюють удари по мирному населенню. Саме це на думку генерального секретаря Європейської служби зовнішніх дій ЄС Стефано Санніно змусило передати США та Німеччину танки для України. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на CNN.

Росія перевела війну на іншу стадію

Путін б'є по цивільних в Україні. Фото з відкритих джерел

Високопоставлений чиновник Європейського Союзу виступаючи на пресконференції в Токіо звинуватив Росію в тому, що вона націлилась на цивільні об'єкти в Україні, таким чином Путін відійшов від концепції спеціальної військової операції і тепер дотримується ідеї війни проти НАТО та Заходу.

"Я думаю, що ця остання подія щодо збройних поставок є лише еволюцією ситуації та того, як Росія почала перевести війну на іншу стадію", — сказав Санніно, додавши, що Путін запускає "невибіркові напади на цивільне населення".

Тому для порятунку мирного населення США, Німеччина та інші союзники України надіслали танки та іншу військову техніку для протистояння проти російської агресії. Окрім того, на думку військових аналітиків танки — це тільки початок, адже Україні потрібна й інша зброя для захисту від нападу Росії.

"Останні дії ЄС спрямовані на те, щоб просто дати можливість врятувати життя та дозволити українцям захищатися від цих варварських нападів", — говорить Стефано Санніно.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про країну, яка може допомогти Україні своїми танками, однак їй заважає союзник по НАТО

Також "Коментарі" писали про депутата Бундестагу, який пояснив, чому Німеччина так довго зволікала, щоб відправити танки в Україну.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини