Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росія переслідує кілька причин, цілеспрямовано знищуючи Харків
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія переслідує кілька причин, цілеспрямовано знищуючи Харків

Росія методично знищує Харків, знищуючи цивільну інфраструктуру, адже переслідує кілька цілей, відзначив в інтерв’ю «Главреду» військовий експерт Олександр Мусієнко. Одна із них – створити враження, що Харків от-от буде окупований

5 квітня 2024, 21:07
Поділіться публікацією:

Російські загарбники методично знищують Харків, наносячи по ньому удари балістичними ракетами. Як відзначив Олександр Мусієнко, таким чином росіяни займаються відвертим терором. За його словами, окупанти не можуть захопити місто, провівши сухопутну наступальну операцію, тому влаштували харків’янам терор через регулярні ракетні удари балістичними ракетами.

Росія переслідує кілька причин, цілеспрямовано знищуючи Харків

Удар по Харкову

Окрім того, додає Мусієнко, завдаючи регулярні удари по Харкову, Росія хоче там створити нестерпні умови для життя і змусити мешканців міста покинути його.

Також, на думку військового експерта, тероризуючи Харків, загарбники намагаються створити враження, що готують наступ на місто, і він відбудеться, якщо не найближчими днями, так тижнями. Тобто, відзначає Мусієнко, мова йде про застосування елементу потужного психологічного тиску на людей.

При цьому експерт відзначає, що в ударах по Харкову немає жодної військової доцільності, тобто, мова йде виключно про терор проти мирного населення і здійснення психологічного тиску на людей.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що російські ЗМІ розповсюдили інформацію про те, що кремлівський диктатор Володимир Путін не відмовився від того, щоб захопити Харків. Разом з тим, в Держдумі країни-агресора заявили, що необхідно завдавати ракетних ударів по місту, щоб люди змушені були тікати на захід України. Разом з тим російський пропагандист Володимир Соловьйов заявив, що людям треба дати 48 годин на те, щоб покинути Харків, а потім почати методично квартал за кварталом знищувати його.

Втім, є думка, що Харків може бути лише відволікаючим маневром росіян, які хочуть відтягнути українських військових із Донбасу та саме там почати активну наступальну операцію.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Жива Людина Чоловік Олексій

6 квітня 2024, 07:53

Позови до РФ від кожного Українця у державному масштабі за агресію та наслідки військових дій??? Надання друкованих позовів кожному Українцю для заповнення й подання до судів

Жива Людина Чоловік Олексій

6 квітня 2024, 07:40

Україна корпорація??? Мова міжнародна???Військовий стан, стан війни???


Новини