Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росія перекидає військову техніку на новий напрямок: куди саме
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія перекидає військову техніку на новий напрямок: куди саме

Радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко зафіксував активність російської техніки у напрямку Запорізької області.

28 березня 2024, 10:55 comments1389
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

На тимчасово окупованих територіях України зафіксували значне перекидання військової техніки на один з напрямків. Зокрема техніка має маркування ФСБ РФ. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на заяву радника міського голови Маріуполя Петра Андрющенка.

Росія перекидає військову техніку на новий напрямок: куди саме

Росія перекидає військову техніку до Запорізької області. Фото ілюстративне

Петро Андрющенко у Telegram повідомив про активну діяльність Росії поблизу окупованого Маріуполя. На опублікованому відео від радника міського голови Маріуполя зафіксовано рух військової техніки до Бердянська, а ймовірним пунктом призначення може стати Токмак.

"Фіксуємо велике перекидання техніки в напрям Бердянська. Різне маркування, включаючи маркування “два трикутники” ФСБ росії. Попередньо — пункт призначення місто Приморськ та місто Токмак Запорізької області", — пише Андрющенко.

Петро Андрющенко наголошує, що в цьому напрямку російські сили активно діють вже кілька тижнів.

"Останні тижні значно посилюють саме цей напрям як живою штурмовою силою, так інженерно-логістичними підрозділами", — додає радника міського голови Маріуполя.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про українського військового з 3-ї штурмової бригади Максима Жоріна, який розповів, що Росія накопичила достатньо військової техніки та особового складу, щоб відкрити новий напрямок на фронті. За його словами, це може відбутись до кінця року.

Також "Коментарі" писали, що лейтенант ЗСУ зробив попередження щодо небезпеки трофейної техніки РФ. Військовий наголошує, що росіяни можуть спеціально залишати свою зброю для українських солдатів попередньо замінувавши її.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Олександр

28 березня 2024, 11:12

Зато дороги гарні.... дякувати Зе


Новини