Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росія перекидає війська з Криму і збирає контрактників
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія перекидає війська з Криму і збирає контрактників

Цьогоріч країна-терористка планує поповнити армійський ресурс новими контрактниками, а техніку «ховає»

27 квітня 2023, 18:35
Поділіться публікацією:

Окупанти перекинули з Криму свою бронетехніку та артилерію в інші райони, втім, не варто робити оптимістичних прогнозів щодо "жесту доброї волі", каже речниця об'єднаного командування "Південь" Наталія Гуменюк.

Росія перекидає війська з Криму і збирає контрактників

РФ намагається доукомплектувати армію і забирає військову техніку з окупованого півострова

"Попередні такі "жести" росіян були спровоковані дуже потужною та ретельно спланованою роботою українських військ. Окупанти на ці "жести" спромоглися лише тоді, коли усвідомили, що перспектив у них вже немає. Тож тією ниточкою, яка ще з'єднувала їх з якимись більш-менш перспективами виживання, вони й користувалися", – пояснила представниця Сил оборони Півдня, наголошуючи, що про повну втечу рашистів поки не йдеться.

Росіяни "спустошили" місця зберігання своєї техніки на півночі Криму та вирили там окопи.

осійські війська продовжують будувати нові укріплення та рити окопи на півночі Криму, посилено захищають військові та стратегічні об'єкти на окупованому півострові, пише своєю чергою "Крим.Реалії. — Раніше гауляйтер Сергій Аксьонов стверджував, що Україна не зможе деокупувати півострів завдяки фортифікації та формуванню оборони".

У поточному, — 2023 році РФ збирається "непомітно" завербувати 415 тис. людей в армію для війни з Україною. Як інформує WP, посилаючись на витік документів американської розвідки.

Міністерстві оборони Росії вже є узгоджений Путіним план, який передбачає набір людей за контракт. 300 тисяч з них служитимуть як резерв, а решта 115 тисяч формуватимуть нові підрозділи або поповнюватимуть недоукомплектовані підрозділи", — пише газета про плани країни-окупантки.

Як писали "Коментарі", Росія у війні з Україною почала використовувати новий тип системи артилерійської розвідки "Пеніцилін".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини