Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росія назвала дату завершення ремонту Кримського мосту
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія назвала дату завершення ремонту Кримського мосту

Влада РФ оприлюднила коли хоче закінчити ремонт зруйнованого мосту, що з'єднував Росію та анексований Крим.

14 жовтня 2022, 11:21
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

На сайті російського уряду опублікували документи з датою завершення ремонту російського мосту. З цих повідомлень стає зрозуміло, що влада РФ планує завершити роботу з відновлення мосту до липня 2023 року. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформаційну агенцію Reuters.

Росія назвала дату завершення ремонту Кримського мосту

Наслідки вибуху на Кримському мості. Фото з супутника MAXAR

8 жовтня на Кримському мості стався вибух в наслідок якого було зруйновано кілька прольотів споруди. Цей інцидент викликав жваве обговорення у суспільстві, як в українському, так і російському.

Кримський міст це один з проєктів, яким пишався російський президент Володимир Путін, адже йому вдалося втілити план про дорожнє сполучення між Росією та анексованим Кримським пів островом. Раніше існували проєкти в часи СРСР по будівництву моста, але вони так і не були реалізовані.

Міст відкривав Володимир Путін і заявляв, що навіть пташко тут не зможе пролетіти непомітно. Тому, руйнування мосту завдало значних іміджевих збитків для російського диктатора. Тепер РФ хоче максимально швидко відремонтувати міст та в офіційному документі планує завершити роботи до липня 2023 року.

За версією російських спецслужб за вибух на мості стався через фуру, яка їхала по мості. Окрім того, в мережі потрапило відео з вантажівкою, а також було оприлюднено ім’я та фото водія машини. Україна не повідомила офіційно, що саме вона стоїть за вибухами на мості.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про різні думки експертів стосовно того, хто і як саме підірвав Кримський міст.

Також "Коментарі" писали, що за версію Жданова Росія буде мститись за Кримський міст.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини