Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росія намагається бити ракетами саме по цим об'єктам: у ЗСУ назвали перелік
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія намагається бити ракетами саме по цим об'єктам: у ЗСУ назвали перелік

Серед пріоритетних - аеродроми, критична та портова інфраструктура, промислові об'єкти

15 серпня 2023, 15:00 comments3875
Поділіться публікацією:

У російських військ під прицілом не лише українські аеродроми, а й критична та портова інфраструктура, промислові об'єкти. За ними приціль намагається бути ворог. Як передає портал "Коментарі", про це на брифінгу розповів речник командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат.

Росія намагається бити ракетами саме по цим об'єктам: у ЗСУ назвали перелік

Ракетний удар. Фото з відкритих джерел

"Власне аеродроми, критична інфраструктура, промисловість і портова інфраструктура — це всі цілі ворога, які є для нього пріоритетними. Сьогодні атаковані різні об'єкти. Навіть житлові будинки там треба розбиратися або це уламки, або це "прильоти", — розповів Юрій Ігнат.

Гнат зазначив, що наші аеродроми завжди "під прицілом ворога". При цьому наголосив, що українські пілоти завдають окупантам "болісних ударів у його тилах, за його командними пунктами, за його логістикою, тому що це дуже важливо сьогодні — бити окупанта в тилу на окупованих територіях".

Гнат сказав, що пілоти, що воюють в умовах постійних обстрілів ворога, використовують відповідні запобіжники, щоб зберегти техніку та життя людей.

Зазначимо, у ніч на 15 серпня Україна зазнала чергової масованої ракетної атаки з боку РФ. Під ударами, зокрема, опинились Львів, Луцьк, Дніпро. Українська ППО збила 16 із 28 ракет. Глава Офісу президента України Андрій Єрмак вкотре закликав партнерів посилити підтримку нашої країни та санкції проти Росії. Чому майже через півтора роки широкомасштабної агресії у РФ залишається можливість виробляти ракети і атакувати ними Україну, а в нас досі немає достатньо сил і засобів для відображення таких атак чи проведення подібних – власних? Як вирішити проблему? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини