Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росія масовано накрила вогнем Харків: є загиблі та поранені
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія масовано накрила вогнем Харків: є загиблі та поранені

Відомо про одного загиблого та як мінімум 17 поранених

21 липня 2022, 10:40
Поділіться публікацією:

Як передає видання "Коментарі", голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синегубов в ефірі загальнонаціонального телемарафону повідомив, що вранці 21 липня російські загарбники завдали прицільних ударів по густонаселених районах Харкова, де немає і не було військових об'єктів, як і самих військових.

Росія масовано накрила вогнем Харків: є загиблі та поранені

Харків. Фото: телеграм-канал Харків-life

Олег Синегубов розповів, що росіяни завдають ударів по Харкову. Глава ОВА закликав мешканців Харкова перебувати у укриттях, без потреби не виходити на вулиці, не ігнорувати сигнали тривоги.

Пізніше мер Харкова Ігор Терехов повідомив, що росіяни обстріляли один із густонаселених районів міста. Окупанти потрапили до однієї з медустанов. Внаслідок обстрілу Харкова є поранені та загиблі.

"Другий день поспіль і приблизно одночасно окупант б'є по зупинках громадського транспорту. Як результат — вже один загиблий і 17 поранених, з яких один вкрай важкий", — зазначив Ігор Терехов.

Читайте також на порталі "Коментарі" — яку гру веде канцлер ФРН Шольц та Німеччина – чому замість реального озброєння Київ отримує лише обіцянки.

Також видання "Коментарі" повідомляло — Кремль різко знизив тон : Пєсков зробив нову заяву про переговори. Москва знову хоче домовлятися, але війну не припиняє.

"Коментарі" писали раніше — цілі "спецоперації" змінюються: що означає нова заява Лаврова — як Україна відповість.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини