Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росія має план, як поставити Україну на коліна: що задумала і які вимоги буде висувати
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія має план, як поставити Україну на коліна: що задумала і які вимоги буде висувати

Росія чекає зими, щоб втілити свій план і добитися виконання всіх своїх вимог

сьогодні, 13:36 comments1086
Поділіться публікацією:

Вже ні для кого не секрет, що тривають активні закулісні переговори щодо припинення війни, відзначив військовий Юрій Касьянов.

Росія має план, як поставити Україну на коліна: що задумала і які вимоги буде висувати

Зеленський і Путін

Втім, за його словами, зрозуміло, що до приходу до влади в Штатах нової адміністрації нового президента рішучих кроків ніхто робити не буде. Однак, відзначає Касьянов, час від часу навіть президент Володимир Зеленський озвучує дещо з наших пропозицій, тестуючи, ймовірно, громадську думку та думку партнерів.

"Останнє, що я чув, це пропозиція не бити по нашій енергетиці в обмін на те, що ми теж не чіпатимемо їхню нафту і газ. Ймовірно, у нас з енергетикою все не так добре напередодні зими. Але чи треба це нашому ворогу? Нафти і газу в нього валом, завдати дронами серйозних руйнувань електростанціям і теплостанціям ми не можемо, а попереду важка, холодна зима для нас", — відзначив Касьянов.

На його думку, цю ситуацію Росія спробує використати, як спосіб поставити Україну на коліна і виторгувати зняття всіх санкцій. Також ворог хоче, щоб світ визнав Крим російським. Також агресору потрібне визнання захоплення сходу України, роззброєння України, російську мову державну для України, позаблоковий статус для України.

"Хороший план (для ворога), навіщо його змінювати? Його змінити може тільки зміна нашої військової, військово-політичної, оборонної політики. Потрібні нові ідеї, потрібна модернізація. А для цього ми самі маємо змінитися. Настає час неминучих змін. Ми ще не програли війну", — відзначив Касьянов.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, про переговори між Україною та РФ щодо збереження об’єктів енергетики.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини