Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росія кинула всю броньовану техніку на один напрямок: де хоче організувати прорив
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія кинула всю броньовану техніку на один напрямок: де хоче організувати прорив

Наразі найбільш напружена ситуація спостерігається на Торецькому напрямку

18 липня 2024, 20:56 comments1447
Поділіться публікацією:

Росія готова іти на будь-які втрати, щоб досягти адміністративних кордонів Донецької області, заявив в ефірі Freedom військовий аналітик і колишній співробітник СБУ Іван Ступак/

Росія кинула всю броньовану техніку на один напрямок: де хоче організувати прорив

Торецьк

За його словами, зараз мета проста у загарбників проста — вийти на адмінкордони. Скільки людей потрібно буде втратити, стільки й втратять, додав він. При цьому, на його думку, якщо людей не вистачатиме, пропонуватимуть більше грошей, що вже зараз відбувається.

Як каже Ступак, мінімальна разова виплата, яка зараз пропонується в Росії за укладення контракту, становить 7,5 тисяч доларів, еквівалент у рублях. Максимум, який був оголошений і пропонується, хоча не факт, що виплачується, — це 18,5 тисяч доларів.

Ступак зазначив, що такі суми свідчать про труднощі з залученням людей до війни проти України.

За його інформацією, на Східному фронті ситуація така ж.

"Але найнапруженіший напрямок, я бачу це Торецьк, тому що там іде велике залучення важкої техніки, броньованих машин. Якщо на інших ділянках фронту вони губляться — більше мотоцикли, ось ці, їх називають гольф-кари, але це не зовсім гольф-кари, то на Торецькому напрямку саме броньовані машини, і їх досить таки багато. Вони ховаються в житловій забудові. І всі інші напрямки — це більше піхотні штурми. Тому ось така ситуація зараз”, — сказав Ступак.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що вирішити своє політичне завдання та домогтися переговорів із Заходом та Україною Кремль може лише за допомогою великого та успішного котла на фронті, який реально призведе до великих втрат Сил Оборони України. На думку військових, такий котел деморалізує тих, хто залишився, викличе шок у цивільних і зробить практично нереальним завданням мобілізацію.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини