Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росія КАБами завдала масовані авіаудари по Запоріжжю: зруйновані житлові будинки
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія КАБами завдала масовані авіаудари по Запоріжжю: зруйновані житлові будинки

Запоріжжя було атаковане керованими авіаційними бомбами армії РФ. Вони влучили у будинки в різних районах міста.

сьогодні, 08:17
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Вранці, 29 вересня, російські війська здійснили серію авіаційних ударів по місту Запоріжжя, завдавши значних руйнувань житловим будинкам. За інформацією голови Запорізької обласної військової адміністрації Івана Федорова, внаслідок атаки щонайменше четверо людей отримали поранення.

Росія КАБами завдала масовані авіаудари по Запоріжжю: зруйновані житлові будинки

Наслідки ударів по Запоріжжю. Фото з відкритих джерел

Російські війська завдали близько 10 авіаударів по різних частинах Запоріжжя, попередньо використавши для цього керовані авіаційні бомби (КАБ). Голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив про пошкодження цивільних будинків. Крім того, в результаті обстрілів у місті спалахнуло декілька пожеж, зокрема в житлових кварталах.

"Понад 10 ударів нанесли росіяни по Запоріжжю. Зруйнована багатоповерхівка та приватні будинки. Під завалами можуть бути люди", — ідеться у повідомленні.

Під час атаки щонайменше четверо мешканців отримали травми, і пошуки інших людей під завалами продовжуються. За словами Івана Федорова, цей обстріл став одним із наймасованіших за останній час, що спричинило серйозні руйнування не лише житлових будинків, а й інфраструктури міста.

За даними Державної служби України з надзвичайних ситуацій (ДСНС), під завалами багатоповерхівки може перебувати жінка. Рятувальники наразі проводять пошукові та аварійно-рятувальні роботи. До операції залучено не лише надзвичайників, а й поліцейських, вибухотехніків та волонтерів Червоного Хреста.

"29 вересня з 05:25 до 06:00 години ранку ворог завдав наймасованіших авіаційних ударів по місту Запоріжжю... Значних руйнувань зазнали багатоповерховий та 6 приватних будинків в різних районах міста", — йдеться у повідомлені ДСНС.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що окупанти масово скидають на Запоріжжя КАБи.

Також "Коментарі" писали про те, що Росія готує наступ на Запоріжжя.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини