Головна Новини Суспільство Війна з Росією РФ готується до наступу на Запоріжжі: ворог накопичує техніку і штурмовиків
commentss НОВИНИ Всі новини

РФ готується до наступу на Запоріжжі: ворог накопичує техніку і штурмовиків

Окупанти планують посилити штурми на півдні України

сьогодні, 00:35
Поділіться публікацією:

Російські загарбники планують у найближчі дні посилити штурмові дії на Запорізькому напрямку, заявив речник Сил оборони півдня Владислав Волошин.

РФ готується до наступу на Запоріжжі: ворог накопичує техніку і штурмовиків

Росія готує наступ на Запорізькому напрямку. Фото з відкритих джерел

За його словами, ворог накопичує особовий склад і техніку у районі Приютного.

"Є тенденція, що ситуація в Запорізькій області буде загострюватися. За минулу добу вже було п'ять штурмів. Ми спостерігаємо тенденцію, що кількість штурмів буде збільшуватися. За інформацією нашої розвідки, ворог збирає особовий склад штурмових груп у районі Приютного", — заявив Владислав Волошин.

Він також розповів, що росіяни отримали з резервної бази зберігання автомобільного транспорту Південного округу Росії 25 легких автомобілів-багі, що свідчить про підготовку ними штурмових дій.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що США не бачать нічого нового у плані перемоги України, який планують обговорити Джо Байден і Володимир Зеленський, пише The Wall Street Journal. WSJ зазначає, що протягом кількох місяців Володимир Зеленський називав цей план "основою для перемоги над Росією". Однак високопоставлені американські та європейські чиновники, обізнані з пунктами плану, розповіли, що документ не пропонує чіткого шляху перемоги України в умовах, коли російські війська повільно добиваються успіху на полі бою.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що Росія дозволяє собі посилювати ядерний шантаж через нерішучість західних союзників України, вважає заступник командира Третьої штурмової бригади, майор ЗСУ Максим Жорін. Він висловив сумніви з приводу того, що росіяни реально мають на меті найближчим часом використати ядерну зброю проти України. "Ці заяви зробили перед зустріччю, де союзники будуть вирішувати можливість використання далекобійної зброї по російській території, аби вплинути на це рішення не на нашу користь", — зазначив офіцер ЗСУ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини