Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росія хоче переламати війну в Україні. Плани Путіна озвучив Пєсков
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія хоче переламати війну в Україні. Плани Путіна озвучив Пєсков

Росія протягом наступних пів року зробить ставку на те, щоб переламати хід війни в Україні, заявила у Фейсбуці нардеп Вікторія Сюмар. За її словами, всі плани російського диктатора озвучив його речник Дмитро Пєсков

22 березня 2024, 19:01 comments1410
Поділіться публікацією:

Те, що українці змогли атакувати російські нафтопереробні заводи, точно стало новим етапом війни. Подальші такі вдалі удари можуть стати доволі чутливими як для російської економіки, так і для армії, заявила нардеп Вікторія Сюмар.

Росія хоче переламати війну в Україні. Плани Путіна озвучив Пєсков

Вікторія Сюмар

Ймовірно, за її словами, саме цим викликані сьогоднішні варварські атаки на енергетичні обʼєкти України, при тому, що температура вже плюс 10.

При цьому, як відзначила нардеп, атаки були доволі системними. Спочатку мала місце невдала спроба вдарити "по центрам прийняття рішень" в Києві. Обійшлося вирвами, вибитими шибками і пораненими.  Далі, за її словами, вже значно важчі за наслідками удари по Харкову, Запоріжжі, Дніпру, Хмельницькому, Бурштину, Ладижину і тд.

"Є попередження, що бомбардувальники знову в стані готовності. Російський режим давно їх накопичував перед виборами. Це означає, що ворог хоче досягти накопичувального ефекту паніки і зневіри в Україні у відповідь на наші технології, здатні завдавати дошкульних ударів по Росіі. І тут я точно маю на увазі не якесь Тьоткіно, а саме НПЗ",
— підкреслила Сюмар.

За її словами, всі наміри Росії щодо того, чого вона хоче досягти проглядається в інтервʼю речника російського диктатора Дмитра Пєскова, який чітко сказав, що Росія живе в умовах війни, а це вимагає мобілізації зусиль кожного.

"Це пряма ознака до того, що путінський режим готуватиме нову масову мобілізацію. Окрім тих ста тисяч, які нині завершують залагодження. Якщо ворог зможе посилити свою армію на 300-500 тисяч людей, це матиме дуже відчутний вплив на фронт. І він буде вкрай негативним для нас",
— додала політик.

Окрім того, за її словами, Пєсков чітко озвучив мету кремлівського диктатора Володимира Путіна — чотири області, які включені до конституції РФ, та повний захист Криму. І навіть — аж до знищення української держави, якщо вона "погрожуватиме Криму".

"Це фактично означає, що Росія зробить вагому ставку на наступні півроку, в які спробує переломити хід війни. Бо до мобілізації варто додати ще активний розвиток їх впк з дронами, ребами, гіперзвуковими ракетами і тд"
, — підкреслила Сюмар.

За її словами, це та реальність, яку варто тверезо усвідомити всім союзникам України і припинити звичні політичні ігри щодо зброї.

"Бо у випадку нашого програшу російська армія виявиться вкрай технологічною і становитиме реальну загрозу членам НАТО, розширення якого Путін вважає початком "геополітичної кризи" і руйнуванням балансів",
— додала нардеп.

За її словами, Україні потрібна мобілізація, подальший розвиток дронних технологій і РЕБів, якісні фортифікаційні споруди, режим економії на всьому, окрім армії і залучення всієї можливої і неможливої дипломатії задля розблокування американської допомоги та більшої кількості ППО.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що речник кремлівського диктатора Дмитро Пєсков заявив, що РФ фактично знаходиться у стані війни.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини