Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росія готується відкрити другий фронт: нова ІПСО Кремля чи є привід для переживання
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія готується відкрити другий фронт: нова ІПСО Кремля чи є привід для переживання

За інформацією ЦПД, Росія запустить ІПСО про відкриття другого фронту з Білорусі

28 травня 2024, 07:35 comments1113
Поділіться публікацією:

Експерти Центру протидії дезінформації (ЦПД) прогнозують, що Росія активізує інформаційно-психологічну операцію про нібито відкриття другого фронту з боку Білорусі. Іноді ворог вдається до подібних маніпуляцій і ось знову намагатиметься розхитувати обстановку. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляє ЦПД.

Росія готується відкрити другий фронт: нова ІПСО Кремля чи є привід для переживання

Російські війська. Фото: з відкритих джерел

У Центрі очікують найближчим часом низку провокаційних заяв вищого керівництва РФ та Білорусі із погрозами на адресу України.

На думку аналітиків, основною метою цієї ІПСО є нагнітання масової паніки в українському суспільстві.

Варто звернути увагу, що 27 травня розпочалися спільні російсько-білоруські навчання Військово-повітряних сил та протиповітряної оборони. У них беруть участь авіація, зенітні, ракетні та радіотехнічні підрозділи ЗС Білорусі, а також розвідувальна та винищувальна авіація Росії.

До Білорусі минулого тижня прибули шість російських бойових вертольотів Мі-24 та Мі-8.

Читайте також на порталі "Коментарі" — російський диктатор Володимир Путін здійснив (прихопивши з собою нового міністра оборони Андрія Білоусова) одноденний візит до підконтрольної йому Республіки Білорусь (РБ). Того ж дня там нібито приземлився літак українського президента Віктора Януковича. У Білорусі Путін продовжив російську ІПСО, назвавши президента України Володимира Зеленського "нелегітимним" і заявивши, що тепер незрозуміло, з ким підписувати можливі "мирні угоди". Про що говорить путінський візит до Білорусі та зроблені саме там заяви? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини