Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росія готується до нового штурму: у ЗСУ назвали напрямок
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія готується до нового штурму: у ЗСУ назвали напрямок

Крім того, на Авдіївському напрямку ворог почав нарощувати артилерійські обстріли

24 квітня 2023, 11:28
Поділіться публікацією:

Російські війська підтягнули на Авдіївський напрямок танкову бригаду, яку готуються використовувати для штурму позицій українських захисників. Як передає портал "Коментарі", про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону розповів начальник об'єднаного прес-центру Сил оборони Таврійського спрямування полковник Олексій Дмитрашковський.

Росія готується до нового штурму: у ЗСУ назвали напрямок

Російський танк. Фото: з відкритих джерел

У прес-центрі ВСУ зазначили, що на Авдіївському напрямку ворог почав нарощувати артилерійські обстріли. Так, за минулу добу обстрілів було 494. Фактично ворог повернувся до тієї чисельності обстрілів, яка була в лютому.

"З'явилася інформація про переміщення танкової бригади до району Авдіївки. Слід очікувати, що ворог найближчим часом цю техніку використовує, оскільки останні дві доби ворог штурмував позиції без застосування техніки", — зазначив Олексій Дмитрашковський.

За його інформацією, за Вугледаром також багато "прильотів", тут росіяни активно використовують реактивну артилерію.

"Вчорашній обстріл може свідчити про те, що, можливо, і на цьому напрямку ворог намагатиметься знову проводити штурмові дії. Натомість за добу ворог втратив 200 людей убитими та пораненими та 20 одиниць техніки", — повідомив Дмитрашковський.

Читайте також на порталі "Коментарі" — в ISW розповіли про плани окупантів на повне захоплення Бахмута.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Кремль активно шукає гроші для продовження війни. Вводять нові податки для іноземних компаній, які залишають країну-агресора, перенаправляють гроші на науку – на "стратегічні ініціативи" Путіна. При цьому станом на 17 квітня дефіцит бюджету Росії досягає 4,77 трильйона рублів (перевищуючи майже на 40% показник дефіциту, закладеного на весь рік). Про що говорить те, що відбувається? Якою є оцінка військових можливостей РФ, враховуючи навіть відкриті дані? "Коментарі" із цими питаннями звернулися до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини