Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росія готує нову кампанію проти України: до чого слід бути готовим
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія готує нову кампанію проти України: до чого слід бути готовим

Росіяни збираються знімати фейкові відео, які зображають у негативному вигляді українських військовослужбовців та працівників ТЦК.

30 травня 2024, 11:20
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Росія збирається запустити нову дезінформаційну кампанію проти України, щоб дискредитувати ТЦК та зірвати процеси мобілізації в Україні. Як повіддомив начальник Центру стратегічних комунікацій Сил оборони півдня Дмитро Плетенчук, росіяни будуть випускати серію відео з неадекватною поведінкою працівників ТЦК.

Росія готує нову кампанію проти України: до чого слід бути готовим

Росіяни виготовляють фейки про українських військових. Фото з відкритих джерел

В ефірі телемарафону Дмитро Плетенчук розповів, що Росія на тимчасово окупованих територіях готує інформаційну кампанію, якою хоче дискредитувати українських військових.

"Росіяни зараз вчергове знімають серію фейкових відео, знімають саме на тимчасово окупованих територіях України для того, щоб навколишня декорація максимально відповідала українським реаліям, де вони намагаються показати у негативному вигляді військовослужбовців України", — розповів Плетенчук.

Крім того, за словами начальника Центру стратегічних комунікацій значна частина такої дезінформаційної кампанії стосуватиметься працівників ТЦК.

"В першу чергу, дійсно, військовослужбовців ТЦК. Тобто готується серія відео, де вони будуть поводитися максимально неадекватно у різноманітних ситуаціях, закладах, в тому числі — вживати спиртні напої, або подібні негарні речі, робити. Чекаємо на нові такі відео", — наголосив Плетенчук.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у ТЦК заявили про суворі покарання для тих, хто втручається у їх роботу, зокрема для тих, хто займається зніманням на відео вручення повісток. За різні перешкоджання оповіщення населення працівниками ТЦК можна отримати кілька років в'язниці.

Також "Коментарі" писали про працівника ТЦК, який на схемі з ухиленням від мобілізації заробив десятки мільйонів гривень.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини