Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росія готує новий масштабний обстріл: у ЗСУ зробили попередження
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія готує новий масштабний обстріл: у ЗСУ зробили попередження

Наталія Гуменюк розповіла, що свідчить про те, що Росія може готувати новий масштабний обстріл.

30 березня 2024, 13:30 comments1531
Поділіться публікацією:

Російські війська під час нічної атаки 30 березня намагалися викривати та обминати українську протиповітряну оборону. Це може свідчити, що окупанти готують нові масовані удари по Україні. Тож українцям треба не нехтувати сигналами повітряної тривоги. Як передає портал "Коментарі", про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону розповів речник Сил оборони півдня Наталія Гуменюк.

Росія готує новий масштабний обстріл: у ЗСУ зробили попередження

Ракетний удар. Фото: з відкритих джерел

"Сам факт того, що ворог намагався знову спрямовувати маршрути своїх безпілотників у такий спосіб, щоб і викривати, і обходити системи ППО може побічно свідчити про те, що навіть така не дуже потужна, порівняно з іншими, атака може бути передвісником наступних атак, коли ворог збере певну інформацію", — наголосила Наталія Гуменюк.

Вона додала, що після знищення А-50 противник має проблеми з отриманням даних, через що вони активізували діяльність безпілотних розвідників.

Читайте також на порталі "Коментарі" — масована ракетно-дронова атака на енергетику України з боку РФ, яка сталася в ніч на 22 березня, стала найпотужнішою з початку вторгнення, запевняють в Укренерго. Удари припали по теплових та гідроелектростанціях, а також магістральних підстанціях. Страшні прильоти та пошкодження – на ДніпроГЕС. А напередодні, 21 березня, була спроба знищити низку цілей у Києві, проте тоді вдалося відбитися, знищивши понад 30 ворожих ракет. Експерти продовжують аналізувати спеціально для порталу "Коментарі" причини та наслідки подібних повітряних атак ворога.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у Шойгу відповіли, за що завдали масованого удару по енергетиці України.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини