Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росія готує кораблі та авіацію для блокування Чорного моря: в Міноборони зробили заяву
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія готує кораблі та авіацію для блокування Чорного моря: в Міноборони зробили заяву

Росія готується до серйозної блокади у Чорному морі

26 липня 2023, 15:58
Поділіться публікацією:

Країна-агресор активно готує кораблі та авіацію для блокування районів Чорного моря після виходу із "зернової угоди". Як повідомляє портал "Коментарі", про це пише "Military Media Center".

Росія готує кораблі та авіацію для блокування Чорного моря: в Міноборони зробили заяву

Росія готує кораблі та авіацію для блокування Чорного моря

Повідомляється, що після виходу країни-агресора із "зернової угоди", російські збройні сили активізували бойову підготовку надводних сил та морської авіації Чорноморського флоту.

Зокрема, окупанти відпрацьовують блокування морських районів, виявлення та знищення кораблів.

"Вочевидь, росіяни практикують ураження цивільних суден, що прямуватимуть до та з портів України", — йдеться у повідомленні.

При цьому загарбники продовжують удосконалювати систему оборони Криму, зокрема Армянського та Перекопського напрямків.

Зазначимо, 17 липня прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков зробив офіційну заяву, зазначивши, що домовленості щодо "зернової угоди" фактично припинено, її зупинено.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Росія після виходу із зернової угоди вже тиждень тероризує південь України атаками ракет та дронів, руйнуючи портову інфраструктуру з метою максимально знизити експортні можливості нашої країни. Вона ігнорує заклики ООН повернутися до "зернової угоди". Більше того, за даними США, країна-агресор готує у Чорному морі провокації під чужим прапором. Чому світ дозволяє РФ проводити це, по суті, піратство, терор, причому у глобальних масштабах? Як зробити Чорне море безпечним? Що для цього потрібно? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Росія готує операцію під чужим прапором: у Держдепі США розкрили подробиці.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини