Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росія готова "віддати" Україні 45 км територій Курської області
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія готова "віддати" Україні 45 км територій Курської області

Росія почала створювати фортифікації та захисну лінію у Курській області, щоб зупинити наступ України.

15 серпня 2024, 11:13 comments2989
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Аналіз супутникових знімків виявив, що після прориву кордону Росія почала рити окопи в Курській області, з метою зупинити просування українських сил. Останні дані показують, що вони розташовані приблизно за 45 км від українського кордону.

Росія готова "віддати" Україні 45 км територій Курської області

Українські військові. Фото з відкритих джерел

Після тривалого нерозуміння ситуацію в Курській області Росія вирішила створити захисну лінію. Матеріали опубліковані аналітиками з OSINTtechnical свідчать, що більшість фортифікацій росіян буде проходити вздовж траси Е38 в Курській області, яка знаходиться за приблизно за 45 км від кордону з Україною. 

Таким чином Путін намагається стримати просування українських сил на території Росії. Наразі українські війська, за різними даними, зайшли вглиб Росії на 25-35 км у різних напрямках. 

Росія готова ”віддати” Україні 45 км територій Курської області - фото 2

Росія створює захисну лінію у Курській області. Фото: OSINTtechnical

Однак, фахівці зазначають, що для Росії настільки глибока оборона на своїй території може вказувати на готовність пожертвувати, можливо тимчасово, частиною своїх територій. Натомість для України це може бути сигналом не тиснути в напрямку Курська, а змінити свій рух наступу, щоб зайняти якомога ширшу смугу вздовж кордону з Росією.

Крім того, якщо українські військові зможуть захопити створені Росією окопи та захисні споруди, вони отримають лінію контролю 45-кілометрової зони на території РФ.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Росії почали активно шукати копачів окопів, яким пропонують зарплати в три рази вищі, ніж в середньому отримують росіяни.

Також "Коментарі" писали про те, чи зможе захоплення частини Курської області змусити Путіна піти на переговори щодо обміну територіями.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини