Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росія атакувала Одесу ударними безпілотниками: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія атакувала Одесу ударними безпілотниками: подробиці

Загалом зафіксовано до 17 пусків

4 квітня 2023, 08:10 comments2451
Поділіться публікацією:

Російські загарбницькі війська продовжують тримати у напрузі Одесу. Так, сьогодні вночі, 4 квітня, вони атакували Одесу та Одеський район за допомогою дронів-камікадзе, частину повітряних цілей було збито українськими силами оборони. Про це повідомляє видання "Коментарі", з посиланням на Facebook Одеської РВА.

Росія атакувала Одесу ударними безпілотниками: подробиці

Іранські дрони. Фото: з відкритих джерел

"Ворог завдав ударів по Одесі та Одеському району ударними БПЛА. За результатами роботи підрозділів протиповітряної оборони є збитки. Вкотре наголошуємо, що у воєнний час не всі події можна коментувати чи виставляти у соціальних мережах", — заявив начальник Одеської РВА Юрій Крук.

За його словами, продовжується бойова робота українських військових, але можлива друга хвиля атаки.

Юрій Крук зазначив, враховуючи те, що ворог періодично змінює тактику, цинічно обстрілюючи житлові квартали, мешканцям Одеси варто не нехтувати сигналами повітряної тривоги та перебувати у укриттях.

Після скасування сигналу про повітряну тривогу Повітряні сили ЗСУ відзвітували про знищення 14 ударних дронів "Shahed-136/131", якими Росія атакувала з південного напрямку.

Читайте також на порталі "Коментарі" — чи бачить Захід перспективи переговорів із Москвою – чому відбулася розмова Блінкена з Лавровим.

Також видання "Коментарі" повідомляло – генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг повідомив, що вже 4 квітня Фінляндія приєднається до цього військово-політичного блоку. Він також наголосив, що Україна обов'язково стане членом альянсу, а поки що нас продовжать забезпечувати військовою, летальною, нелетальною та економічною підтримкою, очікуючи від Києва розширення роботи над довгостроковими реформами. Про що говорить розширення НАТО? Які перспективи у Швеції, яку загальмувала Туреччина, а також у України? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини