Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росія атакувала Київську область дронами: у столиці пролунали сильні вибухи
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія атакувала Київську область дронами: у столиці пролунали сильні вибухи

У Києві під час повітряної тривоги пролунали вибухи

19 грудня 2022, 07:00 comments2950
Поділіться публікацією:

У Києві в ніч проти 19 грудня пролунали сильні вибухи. У столиці та по всій області було оголошено повітряну тривогу. Про це повідомляє портал "Коментарі", з посиланням на "Супільні" у Телеграм.

Росія атакувала Київську область дронами: у столиці пролунали сильні вибухи

Дрони-камікадзе. Фото: з відкритих джерел

За даними ЗМІ, у Києві чітко пройшла хвиля від вибухів близько 04:28 ранку. Сталося це через деякий час після того, як спрацювала сирена, яка віщує ракетну загрозу. Наступного разу у Києві пролунали вибухи о 05:03.

О 06:08 з'явилося повідомлення від мера столиці Віталія Кличка, який поінформував, що кілька вибухів пролунали у Солом'янському та Шевченківському районах. Наразі всі служби працюють на місцях. Він зазначив, що більш докладні дані з'являться пізніше.

У повітряному просторі столиці було зафіксовано понад 20 безпілотників. Сили протиповітряної оборони знищили близько 15 "Шахедів".

"На жаль, є потрапляння в об'єкт критичної інфраструктури. Аварійні служби ліквідують наслідки. Інформація про жертви та руйнування уточнюється", — повідомив начальник міської військової адміністрації Сергій Попко.

Варто зазначити, що громадяни повинні негайно пройти в укриття, щойно починають спрацьовувати сирени. У укриттях необхідно перебувати до тих пір, поки не буде даних про відбій.

Нагадаємо, російські війська постійно атакують Київську область, тероризуючи мирне населення як ракетними обстрілами, так і дронами-камікадзе.

Читайте також на порталі "Коментарі" — координатор зі стратегічних комунікацій у Раді національної безпеки США Джон Кірбі заявив, що є свідчення про укладання угоди про постачання Іраном балістичних ракет до Росії. Про це пише World Today News. Крім того, Іран та Росія підписали меморандум про взаєморозуміння щодо розширення співпраці у космічній галузі, повідомляє офіційне інформаційне агентство IRNA. Чим Україна і наші партнери можуть відповісти на розширення військово-технічного співробітництва між Москвою та Тегераном , який фактично вступив у війну на боці РФ? Видання "Коментарі" із цим питанням звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини