Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росія активізувала присутність у Чорному морі 4 великих десантних кораблів: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія активізувала присутність у Чорному морі 4 великих десантних кораблів: що відомо

Через шторм у морі ворожий десант не може реалізувати поставлені завдання

12 вересня 2022, 07:20 comments1312
Поділіться публікацією:

Росія загрожує з Чорного моря 14 бойовими кораблями, серед яких 4 надводні ракетоносії, споряджені вже 26 "Калібрами", активізувала присутність 4 великих десантних кораблів. Як передає портал "Коментарі", про це повідомляється у зведенні оперативного командування "Південь".

Росія активізувала присутність у Чорному морі 4 великих десантних кораблів: що відомо

Десантні кораблі. Фото: з відкритих джерел

У зведенні йдеться, що в Чорному морі продовжують перебування в ракетно безпечних для себе районах (біля південного узбережжя Криму) 14 бойових кораблів ворожого флоту, серед яких 4 надводні ракетоносії, споряджені вже 26 "Калібрами". Несподівано активізовано присутність 4 великих десантних кораблів.

За прогнозами військових, через шторм у морі ворожий "десант, незважаючи на його кількісну присутність, якісно не може реалізувати божевільні завдання".

Проте "море може щедро підкидати мінні сюрпризи".

"Отже, не лише загрозу ракетних ударів несе Чорне море за присутності в ньому ворога. Небезпека підриву в прибережних водах та на деяких ділянках узбережжя залишається актуальною", — резюмують у ОК "Південь".

Речник оперативного командування "Південь" Владислав Назаров закликав громадян не нехтувати правилами дій при повітряних тривогах та обмеженнями на відвідування пляжів.

Раніше повідомлялося, що російські загарбники випустили Дніпропетровщиною та Полтавщиною 11 ракет.

Читайте також на порталі "Коментарі" — прогноз на тиждень: чого чекати Україні на військовому та економічному фронтах.

Раніше "Коментарі" писали – війна в Україні: як змінюється ситуація на фронті – чого чекати далі. Експерти докладно розібрали ситуацію, що склалася на всіх фронтах.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини