Головна Новини Суспільство Війна з Росією РФ запустила по Україні рій "шахедів": які регіони були під прицілом
commentss НОВИНИ Всі новини

РФ запустила по Україні рій "шахедів": які регіони були під прицілом

Росіяни всю ніч атакували Україну "Шахедами"

29 серпня 2024, 08:53
Поділіться публікацією:

У ніч проти четверга російські військові з півночі запустили БпЛА типу "Шахед" на Сумщину в західному напрямку. Повітряна тривога поширилась на 15 областей. Близько четвертої години росіяни запустили кілька ракет. Як передає портал "Коментарі", про це повідомляють Повітряні сили ЗСУ у Telegram.

РФ запустила по Україні рій "шахедів": які регіони були під прицілом

Безпілотник. Фото: з відкритих джерел

Силами та засобами протиповітряної оборони було збито понад десяток ударних безпілотників типу "Шахед", які російські загарбники запустили для атаки на Київ цієї ночі. Потерпілих у столиці немає. Про це у Telegram повідомив начальник Київської міської військової адміністрації Сергій Попко.

Чиновник зазначив, що атака дронів була масована, а повітряна тривога у столиці тривала понад 5 годин.

"На Київ російські безпілотники летіли з території окупованої Херсонської області та Курської області РФ ще до півночі, близько 23.00", — поінформував він.

Глава КДВА також розповів, що ворожі "Шахеди" заходили на столицю "хвилями та різними напрямками".

"Силами та засобами ППО було знищено понад десяток ударних дронів ворога (точну кількість і тип дронів оприлюднять Повітряні Сили)", — йдеться у повідомленні.

У КГВА розповіли, що внаслідок атаки дронів-камікадзе ворога у трьох районах столиці сталося падіння уламків. А саме: у Голосіївському районі уламки впали на територію житлової забудови. Попередньо пошкоджені вікна та двері у багатоквартирному будинку. У Дніпровському районі зафіксовано падіння уламків на територію житлової забудови, але без негативних наслідків. У Деснянському районі уламки впали на територію приватного домогосподарства, виникла пожежа в нежитловій будівлі, яку вже загасили

"Загалом у Києві інформація про постраждалих не надходила. Дані оперативної інформації уточнюються", — зазначив чиновник.

Читайте також на порталі "Коментарі" — чи близька Україна до блекауту після ракетного удару РФ: коли покращиться ситуація.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини