Головна Новини Суспільство Війна з Росією РФ заохочує об'їзд Кримського мосту через окуповані території: чого боїться ворог
commentss НОВИНИ Всі новини

РФ заохочує об'їзд Кримського мосту через окуповані території: чого боїться ворог

Наталія Гуменюк заявила, що РФ має намір використовувати громадянське населення як живий щит

18 липня 2023, 17:02 comments3040
Поділіться публікацією:

Росія закликає громадянських об'їжджати пошкоджений Кримський міст через тимчасово окуповані території, оскільки вона може намагатися використовувати їх як щит. Як повідомляє портал "Коментарі", про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону розповіла спікера Оперативного командування "Південь" Наталія Гуменюк.

РФ заохочує об'їзд Кримського мосту через окуповані території: чого боїться ворог

Кримський міст. Фото: з відкритих джерел

Спікер зазначила, українські військові зараз спостерігають, що командування російських військ у Криму та колаборанти схвильовані. Вони усвідомлюють, що просування ЗСУ їм не зупинити, зокрема й на Запорізькому напрямку.

"Саме тому не виключено, що вони направляють цивільне населення в об'їзні шляхи, які пролягають материковою частиною України, для того, щоб військові колони, які будуть змушені йти цими шляхами, були розмежовані цивільними автомобілями. Це така "вдала" на думку росіян та улюблена тактика ховатися за мирними жителями", — наголосила Гуменюк.

Нагадаємо, в ніч проти 17 липня сталися нові вибухи на Кримському мосту. З боку офіційних представників українських спецслужб та Міноборони звучать туманні заяви із цього приводу. Неофіційно повідомляється, що це могла бути спецоперація військово-морських сил ЗСУ та СБУ за допомогою надводних дронів. Про що говорить те, що відбувається? Як ситуація може розвиватись далі? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.                                                                                                                                                                                                          

Читайте також на порталі "Коментарі" — чи буде продовження ударів Кримським мостом — чим на те, що відбулося, відповість Росія.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини