Головна Новини Суспільство Війна з Росією РФ закидатиме велике місто України ракетами: який найгірший сценарій
commentss НОВИНИ Всі новини

РФ закидатиме велике місто України ракетами: який найгірший сценарій

По Харкову окупантам легко бити, особливо ракетами С-300, пояснив Геннадій Рябцев

27 березня 2024, 17:25 comments3488
Поділіться публікацією:

Обстріли Росією енергетичної інфраструктури України прокоментував експерт з державної політики в паливно-енергетичному комплексі Геннадій Рябцев в інтерв'ю Главреду.

РФ закидатиме велике місто України ракетами: який найгірший сценарій

Рекетний обстріл Харкова (фото з відкритих джерел)

"Я вже давно не шукаю логіки в діях російських збройних сил і військово-політичного керівництва Російської Федерації. Якщо говорити про те, чому удару було завдано Росією саме по енергетичній інфраструктурі, то, найімовірніше, росіянам було дуже боляче спостерігати, як горять у РФ нафтопереробні заводи", — наголосив він.

За його словами, РФ могла тільки "розкидати територією України" всі ті боєприпаси, які виробила за останній час, сподіваючись, що щось "кудись влучить".

Реагуючи на обстріли Харкова, він пояснив, що окупантам легко бити по місту, особливо ракетами С-300.

"По Харкову і запускається велика кількість ракет — щоб хоч кудись влучити. От росіяни й напопадали там в об'єкти, які жодного стосунку не мають ні до критичної, ні до військової інфраструктури. Противник щось там розповідає, що він уразив танковий завод, але ракета впала поруч, на житлові будинки", — додав Рябцев.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що росіяни поставили на конвеєр низку ракет. Починаючи з 29 грудня 2023 року росіяни активізували масовані комбіновані ракетні та дронові удари по Україні. Як довго можуть тривати такі масовані удари? Чи дійсно ті обсяги ракет, які є у росіян, дозволяють за один раз й надалі випускати по 100 ракет? Експерт Defense Express Іван Киричевський в ефірі "Еспресо" заявив, що РФ може тривалий час завдавати масованих ударів по території України. Окупанти мають ракети, які українська ППО не може збити.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини