Головна Новини Суспільство Війна з Росією РФ вклала мільярди в ІПСО щодо «нелегітимності» Зеленського. Чи буде ефект
commentss НОВИНИ Всі новини

РФ вклала мільярди в ІПСО щодо «нелегітимності» Зеленського. Чи буде ефект

Країна-терорист у спецоперацію щодо «нелегітимності» президента Володимира Зеленського вклала 1,5 млрд доларів. Вона розраховує, що зможе викликати протести в Україні та на їх фоні захопити нові території

30 квітня 2024, 20:30
Поділіться публікацією:

В Росії розраховують на те, що зможуть збурити українське суспільство і викликати протести, провівши операцію щодо "нелегітимності" Володимира Зеленського. За даними розвідки, на цю операцію Кремль виділив 1,5 млрд доларів.

РФ вклала мільярди в ІПСО щодо «нелегітимності» Зеленського. Чи буде ефект

Володимир Зеленський

Агресор робить ставку на те, що на фоні протестів зможе активізувати наступ на фронті і захопити нові території. Проте, як вважають, опитані Freedom експерти, у нього нічого не вийде.

При цьому народний депутат Вадим Галайчук звертає увагу на те, що окупанти не досягли жодних стратегічних успіхів за час повномасштабної війни, саме тому, прийняли рішення спробувати розхитати український тил, щоб полегшити собі завдання на фронті. Проте, додав політик, немає жодних свідчень того, що українці повірили в російське ІПСО, і вважають, що українська влада втрачає легітимність.

Окрім того Галайчук підкреслив, що Конституція України містить пряму заборону щодо проведення виборів під час дії воєнного стану. Він підкреслив, що з цим погодилися і західні партнери України.

Політик також звернув увагу на пункт 4 статті 11 Конституції, в якому сказано, що повноваження Президента України, передбачені Конституцією України, в умовах воєнного стану не можуть бути обмежені. При цьому в Конституції сказано, що очільник держави виконує свої повноваження до того, як посаду обійме наступний новообраний президент України. Тобто не до закінчення свого терміну, а до того, як наступний обійме посаду. Тому, підкреслюють експерти, президент України буде легітимним і після 20 травня 2024 року.

Як додав політолог Ігор Попов, у цьому питанні мова йде про принцип безперервності влади. За його словами, не може бути правового вакууму, коли, наприклад, повноваження закінчилися, а нова влада не з’явилася.

Нагадаємо, портал "Коментарі" пояснював, чому країна-терорист запускає ІПСО щодо "нелегітимності" Володимира Зеленського.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

УКРАЇНЕЦ

30 квітня 2024, 20:54

Я був та є проти зеленського, єрмака та всієї бандитської партії (слуга народа) уж точно не Українського!!! Вибори треба або кроаще як би Залужний взяв хотя би тимчасово владу в свої руки. Знаю що 90-95% Українців проти цієї влади, але зеленському плювати для нього ми всі вороги тому дектатура ще гірше чим в рашці. цю владу треба скинути і її скинуть!!!

Богдан

30 квітня 2024, 20:45

Дуже низький рівень журналістики в Україні. Бридко читати українські новини, на кого це розраховано?

Єрмаков

30 квітня 2024, 19:52

Зеленський старается, трудно в таких условиях работать, но он работает, он не был готов к таким событиям войны, но он старается и во многом получается. Я за него, он сегодня лучший, ему уже дан приз, который он ощутит позже.


Новини