Головна Новини Суспільство Війна з Росією РФ визначила нові цілі: які міста під загрозою окупації
commentss НОВИНИ Всі новини

РФ визначила нові цілі: які міста під загрозою окупації

РФ визначилась з новими цілями, заявив в ефірі Еспресо директор інформаційно-консалтингової компанії Defense Express Сергій Згурець

3 липня 2024, 18:09
Поділіться публікацією:

Російські окупанти намагаються штурмувати населені пункти Північне, Південне, а також Шуми на Донбасі. Крім того, ворожі атаки спрямовані на село Нью-Йорк, повідомив директор інформаційно-консалтингової компанії Defense Express Сергій Згурець.

РФ визначила нові цілі: які міста під загрозою окупації

Окупанти

За його словами, ця агломерація може вплинути на ситуацію на південь від Часового Яру і в Покровську. Зараз, додав експерт, противник намагається використати всі накопичені резерви для фронтальних атак на Торецьк. Це відповідає стратегії виходу на адміністративні кордони Донецької області. Тобто, додав Згурець, інтенсивність бойових дій на цьому напрямку суттєво зросла.

Експерт підкреслив, що українські сили роблять усе можливе для захисту Покровська і Торецька, використовуючи різні засоби, зокрема артилерію.

За його словами, усе буде залежати від того, наскільки вдасться знайти баланс між нашими резервами і можливостями для знищення противника. При цьому він прогнозує, що окупанти також будуть підтягувати свої резерви. Ділянки, що стосуються Торецька, Покровська та Часового Яру, взаємопов'язані, тому тут ми побачимо найбільшу динаміку в найближчі тижні, підкреслив Згурець.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що військовий оглядач групи "Інформаційний опір" Костянтин Машовець повідомив , що, на жаль, одразу дві чергові "фортеці" на підході – Торецьк і Часів Яр. Він припустив, що південна частина с. Нью-Йорк – таки втрачена. Також, за його словами, окупанти лізуть на Калинове . За його словами, лише питання часу, коли окупанти спробують прорватися на Олександропіль і полізуть з боку Широкої Балки. На Краматорському напрямку, судячи з усього, мікрорайон "Канал" у "часіку" також втрачено повністю , додав Машовець.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини